У Єфросиніної бідний віночок, а у Павліка – скромний кущ: як українські зірки прикрасили дім до Нового року

Хоча цьогоріч святковий настрій з'явився далеко не у всіх, майже кожному хочеться прикрасити свою оселю до новорічних свят. Показуємо, як впорались з цією задачею українські зірки

2022 рік став одним із найскладніших для сучасного покоління українців. На долю громадян незалежної держави припало чимало випробувань, проте навіть попри повномасштабну війну, чимало зірок та українців загалом вирішили скромно прикрасити свої оселі – аби хоч щось додавало настрою та викликало усмішку на обличчі.

Цілком зрозуміло, що цьогоріч в українських хатах буде важко знайти шикарні прикраси та вишукані дизайнерські рішення. Втім, скромна ялинка або ж акуратний різдвяний віночок прикрашає оселі відомих зірок. Ми підготували підбірку фотографій, на яких видно, як українські знаменитості прикрасили свої домівки.

Маша Єфросиніна

Відома українська телеведуча цьогоріч вирішила відмовитись від традиційного атрибута Нового року. Так, знаменитість не поставила у своїй оселі різдвяної ялинки, втім відмовитись від прикрашання дому взагалі не змогла. У мережі з’явились кадри затишної оселі зірки.

Як Маша Єфросиніна прикрасила дім до Нового року
Як Маша Єфросиніна прикрасила дім до Нового року

Віктор Павлік і Репяхова

За прикладом своїх зіркових колег, відомий український співак Віктор Павлік та його молода дружина також не прикрашали своєї оселі. Більш того, знаменитості, ймовірно, цьогоріч святкуватимуть Новий рік у Трускавці – саме звідти Катя Репяхова нещодавно опублікувала фото. Оскільки до Нового року залишається день, можна припустити, що зірки залишаться на Заході України.

Тимчасова оселя Павліка і Репяхової
Тимчасова оселя Павліка і Репяхової

Катерина Осадча

Українська телеведуча та її зірковий чоловік Юрій Горбунов не змогли залишити своїх дітей без свята. Так, знаменитості вирішили все-таки нарядити різдвяну ялинку. Дерево виявилось скромним, але стильним, а на ялинці не було “пишних” прикрас. Втім, атмосфера свята у домі зірок збереглася.

Як Осадча та Горбунов прикрасили дім до Нового року
Як Осадча та Горбунов прикрасили дім до Нового року

Даша Квіткова та Микита Добринін

Відома українська пара, яка познайомилась на телепроєкті “Холостяк” теж вирішила прикрасити цьогоріч ялинку. Так, Квіткова і Добринін поставили високе дерево у своїй оселі та не стали “навішувати” на нього забагато прикрас. Втім, знаменитості прикрасили ялинку гірляндами.

Оселя Квіткової та Добриніна
Оселя Квіткової та Добриніна

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини