Навіть фотосесія по-зірковому заможна: Катя Бужинська показала рідкісні кадри 6-річних двійнят у вишиванках

Українська співачка Катерина Бужинська показала кадри своїх 6-річних двійнят. Навіть на святковій фотосесії зірка та її діти виглядають неймовірно вишукано

Відома українська артистка Катерина Бужинська виховує двох дітей. Співачка не так часто показує шанувальникам 6-річних двійнят, тому кожні нові опубліковані фотографії викликають хвилю компліментів зі сторони авдиторії. Цього разу знаменитість продемонструвала кадри з новорічної фотосесії зі своїми малятами.

Співачка Катерина Бужинська на новорічній фотосесії

На особистій сторінці української співачки нещодавно з’явились кадри з новорічного фотосету. Так, зірка вирішила зберегти спогади про сімейні моменти на фотографіях. Катерина Бужинська разом зі своїми двійнятами позувала у стильному вбранні на тлі красиво прикрашеного приміщення. Українська співачка разом з дітьми позувала в українських вишиванках.

Катерина Бужинська на сімейній фотосесії зі своїми дітьми двійнятами – сином та донькою від бізнесмена
Катерина Бужинська на сімейній фотосесії зі своїми дітьми двійнятами – сином та донькою від бізнесмена

Українська співачка показала шанувальникам, як змінились та підросли її діти. На кадрах зіркова родина майже у повному складі одяглась в національний український одяг. На Катерині Бужинській та її дітях, Дмитрику і Катеринці, були красиве вишите вбрання. Дівчата одяглись у сукні-вишиванки, а на сині української співачки була сорочка. До слова, Бужинська завжди вміла здивувати шанувальників своїм вбранням.

На опублікованих кадрах видно, як змінились та виросли діти відомої української співачки. Так, наприклад, син Бужинської Дмитро більше схожий на свою зіркову маму, а ось донька Катруся – буквально татова копія. Втім, не так важливо, на кого діти більше схожі, адже найголовніше, що двійнята виглядають неймовірно щасливими та усміхненими.

Українська співачка показала, як виглядають її 6-річни діти-двійнята Дмитро та Катерина
Українська співачка показала, як виглядають її 6-річни діти-двійнята Дмитро та Катерина

Зіркова родина позувала на тлі красивого приміщення, що було прикрашене до Нового року. Катерина Бужинська та її діти сфотографувались біля новорічного каміну з симпатичними прикрасами, а в руках вони тримали святкові подарунки. Крім того, на фотографіях було видно стильно прикрашену ялинку. Усі святкові прикраси ідеально пасували одне до одного.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини