Сивина, целюліт, обвислий живіт: відомі зірки показали недоліки свого тіла – Приходько, Сумська та інші (ФОТО)

Суспільство довгий час диктувало жінкам, як вони мусять виглядати, що повинні носити та скільки макіяжу наносити на своє обличчя. Сьогодні все кардинально змінилось, а відомі зірки продемонстрували свої недоліки, аби надихнути фанаток любити себе

Здається, що довгий час люди були майже впевнені, що народитись красивими неможливо. Постійні переживання стосовно зовнішнього вигляду, численні операції та несприйняття себе. Втім, зірки продовжують надихати своїх шанувальників і показувати кожному – для того, щоб бути красивими, потрібно себе любити. Чимало знаменитостей підтримують рух бодипозитиву та показують свої недоліки без прикрас, фотошопу та макіяжу.

Алла Костромічова

Чи не найвідоміша модель України, здається, не може мати ніяких недоліків. Саме для того, щоб довести своїм шанувальникам, що всі люди неідеальні та від цього найкрасивіші та найунікальніші, вона записала відео. На опублікованих кадрах знаменитість показала, як виглядає її шкіра, живіт і талія у реальному житті.

Реальна фігура відомої української моделі Алли Костромічової
Реальна фігура відомої української моделі Алли Костромічової

Анастасія Приходько

Відома українська співачка також ніколи не намагалась створити образ “ідеальної Барбі”. Знаменитість завжди сміливо заявляла, що людина красива такою, яка вона є. 2021 року Приходько втретє стала мамою, та саме тоді співачка вирішила показати, як виглядає після пологів. У артистки не було ідеального підтягнутого животика, проте навіть обвисла шкіра не змогла приховати того факту, що вона – ідеальна.

Анастасія Приходько після народження третьої дитини
Анастасія Приходько після народження третьої дитини

Ольга Сумська

Шанувальники української актриси просили знаменитість показати, як вона виглядає без макіяжу. На театральній сцені, а також у кадрі кінокамери зірка завжди з’являється з великою кількістю гриму, проте Ольга Сумська не побоялась показати себе справжню.

Українська актриса Ольга Сумська без макіяжу
Українська актриса Ольга Сумська без макіяжу

Jerry Heil

Молода українська співачка має вишукану фігуру та красиву талію, проте, зізналась вона одного разу, на її ногах присутній целюліт. Проте, продовжила Jerry Heil, вона ніколи його не соромилась, адже мати таку особливість на своєму тілі – абсолютно нормально.

Jerry Heil показала целюліт на ногах
Jerry Heil показала целюліт на ногах

Єва Лонгорія

Голлівудські зірки також не соромляться не лише визнавати свої недоліки, а й показувати їх шанувальникам. Одного разу американська актриса Єва Лонгорія продемонструвала сивину на своєму волоссі.

Єва Лонгорія показала сиве волосся
Єва Лонгорія показала сиве волосся

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини