Колишній Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу показав їхню спільну 5-річну доньку: маминою зовнішністю навіть не пахне

Відомий український підприємець, який переїхав до України заради шлюбу зі співачкою, показав, як виглядає їхня 5-річна донька. Дівчинка майже не схожа на свою маму Ані Лорак

Мурат Налчаджиоглу та колись популярна в Україні співачка Ані Лорак довго перебували в шлюбі, будували бізнес та виховували спільну доньку Софію. Проте, врешті-решт їхні стосунки не склались, вони розійшлись, втім любити свою доньку менше від цього не стали. І мати, і тато дитини все життя оточують її турботою та теплотою. Цього разу турботливий батько вирішив відвезти Софію на відпочинок до Франції.

На особистій сторінці Мурата Налчаджиоглу в соціальній мережі Інстаграм з’явились кадри зі спільного відпочинку. Разом зі своєю нареченою та колегою Лілією, її донькою від минулого шлюбу, а також своєю донькою Софією вони вирушили до країни, яку заслужену вважають однією з найромантичніших.

Мурат Налчаджиоглу зі своєю нареченою вирушив до Франції
Мурат Налчаджиоглу зі своєю нареченою вирушив до Франції

Користуючись нагодою, закохані вирішили потішити своїх дітей поїздкою до Діснейленду. Так, Мурат Налчаджиоглу показав фотографії зі спільної подорожі, а також вирішив пригадати, як виглядала його донька 7 років тому, коли вони вперше вирушили до казкового парку розваг. На цьому кадрі Софії Муратівні Налчаджиоглу всього лиш 5 років.

Дівчинка виглядає неймовірно щасливою та задоволеною на обох кадрах, проте неможливо не помітити того факту, що за 7 років Софія значно змінилась. Зараз риси її обличчя продовжують формуватись і поступово дівчинка стає схожа на свого батька, хоча в дитинстві була ледве не копією зіркової мами.

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу показав, як змінилась їхня спільна донька за 7 років
Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу показав, як змінилась їхня спільна донька за 7 років

До слова, на відпочинок до Франції зіркова родина поїхала повним складом – Мурат Налчаджиоглу зі своєю коханою, а також їхні двоє дітей. Дівчата приблизно одного віку, тому легко зуміли знайти спільну мову. В особистому блозі колишнього чоловіка Ані Лорак також часто з’являються їхні спільні фотографії. Так, наприклад, на цьому кадрі батько продемонстрував, що попри наявність 5 спальних кімнат, вони таки вирішили побути разом.

Ексчоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу показав, як проводять час їхня донька зі своєю сестрою
Ексчоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу показав, як проводять час їхня донька зі своєю сестрою

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини