Грубі стрілки лише додали віку: Білик, Ані Лорак та інші зірки показали, як макіяж може зіпсувати весь образ

Для того, щоб макіяж виглядав на людині вигідно та вдало, потрібно підійти до цієї справи з розумом. Проте, деякі візажисти іноді псують природну красу відомих знаменитостей

Макіяж – це дуже небезпечна річ, адже, з одного боку, він може допомогти підкреслити природну привабливість, а, з іншого, навпаки звернути увагу на недоліки зовнішності. Так, не кожній знаменитості пощастило знайти свого візажиста, який завжди б вдало підкреслював справжню вроду зірок. Пропонуємо ознайомитись з антитрендами макіяжу на прикладі відомих красунь.

Ірина Білик

Ірина Білик зістарила себе невдалим макіяжем
Ірина Білик зістарила себе невдалим макіяжем

На цій фотографії дуже важко впізнати відому українську співачку Ірину Білик, проте за шаром невдалого макіяжу насправді ховається красуня. В цьому образі знаменитість вирішила поєднати накладні вії, велику кількість рум’яну, тіні для очей та навіть помаду. Словом, все, що було в косметичці візажиста, опинилось на обличчі Ірини Білик.

Ані Лорак

Ані Лорак грубими стрілками зіпсувала образ
Ані Лорак грубими стрілками зіпсувала образ

Колись популярна та шанована в Україні співачка має дуже тендітну та приємну зовнішність. Проте, надлишок макіяжу або понад два акценти в образі можуть стати згубними. Візажисти не рекомендують робити акцент одразу і на очах, і на губах. Як приклад, макіяж Ані Лорак, який додав їй віку через велику кількість косметичних засобів.

Настя Каменських

Настя Каменських додала собі віку невдалим макіяжем
Настя Каменських додала собі віку невдалим макіяжем

Відома українська співачка може похизуватись ледве не ідеальною зовнішністю від народження. Без будь-яких ін’єкцій, пластичних операцій та сторонніх втручань Настя Каменських збирає захоплені погляди шанувальників. Проте, іноді навіть найстильніші роблять помилки. Так, наприклад, такий макіяж з грубими чорними тінями на очах лише зістарив Каменських.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк з невдалим макіяжем
Леся Нікітюк з невдалим макіяжем

Відома українська телеведуча завжди мала ідеальне почуття гумору, яке також означає наявність вміння пожартувати й над собою. Так, колись в особистому блозі зірка вирішила пригадати свої невдалі образи та показала один з них. На опублікованих кадрах Леся Нікітюк позувала в яскравій сукні та з дивною зачіскою. Макіяж також виявився невдалим, оскільки занадто біле обличчя та червоні губи створили враження, ніби Нікітюк перетворилась на японську гейшу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини