56-річна Ольга Сумська вразила фото з новою зачіскою: білявка в мить перетворилась на брюнетку з боб-каре

Шанувальники звикли бачити відому українську актрису білявкою з довгим волоссям. Нещодавно знаменитість вразила фанатів, змінивши імідж – Сумська показала, як виглядає з каре в чорному кольорі

Відому українську актрису звикли бачити в образі ефектної білявки. Ольга Сумська завжди вражала своїм почуттям стилю та неймовірною природною красою. Втім, не менше дивувало шанувальників і вміння знаменитості змінювати імідж. І це не дивно, адже Сумська є талановитою та харизматичною актрисою.

Втім, в які образи зірка б не перевтілювалась, її зачіска завжди залишалась променем стабільності. Різний одяг, екстравагантний макіяж і різна, але завжди ідеальна, акторська гра могли створювати враження, що на сцені стоїть зовсім не знайома мільйонам Ольга Сумська. Проте, саме завдяки зачісці шанувальники розуміли, що перед ними улюблена та добре відома актриса.

Ольга Сумська всю свою кар'єру носить одну й ту саму зачіску
Ольга Сумська всю свою кар’єру носить одну й ту саму зачіску

Проте, хороший актор – це не лише вміння щиро та природно передати емоції, почуття й характер різних героїв, а і готовність кардинально змінюватись заради нових ролей. Ольга Сумська ідеально підходить під критерії талановитої актриси. Саме це вона довела нещодавно опублікованим кадром.

Так, на особистій сторінці відомої української актриси з’явилась архівна фотографія, на якій знаменитість позує в неймовірному образі сміливої брюнетки. Ольга Сумська одягла білу сорочку, декілька ґудзиків на якій розстібнула, та доповнила наряд чорними туфлями-човниками. Проте, найбільше привертає увагу на цій фотографії далеко не одяг.

Одна з найпопулярніших білявок України для фотосесії “перефарбувала” волосся. Зірка одягла перуку чорного кольору, а довжина штучного волосся виявилась не менш незвичною для актриси, ніж його колір. Ультракоротке каре з чубчиком, хоч і було незвичайним для Ольги Сумської, безперечно їй пасувало.

Українська актриса Ольга Сумська підкорила публіку архівним кадром
Українська актриса Ольга Сумська підкорила публіку архівним кадром

В описі до опублікованої фотографії відома українська актриса зазначила, що раптово згадала про фотосесію, в якій давніше брала участь.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини