Наймодніша зачіска 2023 та пастельні кольори: Олена Кравець надихнулась стилем Зеленської та змінила імідж

Відома українська актриса, гумористка та телеведуча Олена Кравець вирішила несподівано змінити імідж. Зірка зробила зачіску, яка виявилась дуже схожою на образ першої леді України

За особистим життям Олени Кравець, відомої української актриси та гумористки, стежать тисячі шанувальників. Як і будь-яка знаменитість, зірка завжди підтримує ідеальний образ і пильнує за своєю зовнішністю. Нещодавно Кравець продемонструвала симпатичну зачіску. Схоже, що знаменитість надихалась образом першої леді України Олени Зеленської.

На особистій сторінці української ведучої та актриси раніше з’явився допис з анонсом нового випуску свого власного шоу “Тихий вечір з Оленою Кравець”. Знаменитість позувала в стильному образі з простою, але симпатичною зачіскою.

Зірка “Кварталу” одягла чорну блузку та пастельного кольору піджак, але найголовнішою фішкою образу виявилась щира усмішка та стильна зачіска – акуратно зібране волосся з двома випущеними пасмами, які обережно падають на обличчя.

Олена Кравець показала нову стильну зачіску
Олена Кравець показала нову стильну зачіску

У коментарях до нової публікації відомої української актриси шанувальники висловились не лише про власне шоу Олени Кравець, а й засипали компліментами її новий образ. Крім того, підписники відомої артистки висловлювали своє захоплення тим, що на телебаченні з’явилось тепле та атмосферне вечірнє шоу.

Повертаючись до нової зачіски Олени Кравець, варто зазначити, що вона сильно нагадує образ, який полюбляє перша леді Зеленська. Так, на урочистих і офіційних заходах дружину чинного президента можна помітити з волоссям, зібраним таким самим способом.

Олена Кравець надихнулась зачіскою першої леді
Олена Кравець надихнулась зачіскою першої леді

Варто також зазначити, що Олена Зеленська доволі часто вражає своїм відмінним почуттям стилю. Публіка не припиняє захоплюватись завжди вдалими образами першої леді – дружина чинного президента завжди ідеально підбирає наряди під різні випадки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини