Здобула красу в кабінеті хірурга: фотографії молодої Таїсії Повалій збентежать кожного, хто на них погляне

Горезвісна українська співачка ніколи не приховувала того факту, що численними операціями намагалась піймати молодість за хвіст. Останні фотографії Таїсії Повалій занепокоїли всіх

Скандально відома артистка Таїсія Повалій, як і багато інших зірок, часто прибігає до послуг пластичних хірургів. Знаменитість не гидує уколами краси та хірургічними скальпелями, а причина, чому зірка ледве не знущається зі своєї зовнішності, комічно проста – вона бажає зберегти молодість та привабливість.

Таїсія Повалій до пластичних операцій у молодості та після
Таїсія Повалій до пластичних операцій у молодості та після

Найбільше відомій артистці подобаються уколи ботоксу. Так, в одному з інтерв’ю знаменитість зізналась, що від вікових зморшків їй допомогла позбавитись саме ця пластична маніпуляція. Втім, визнає знаменитість – з нею потрібно бути особливо обережними. Таїсія Повалій пригадала історію, коли навіть не могла співати через велику кількість ботоксу в обличчі.

Я колись себе так обколола, що потягла всі м’язи. Наприклад, співала пісню “Позичала” та відчуваю, що високі ноти взяти не можу: тримає шия. Намучилась я тоді з цими уколами

– зізналась в одному з інтерв’ю горезвісна Повалій.

Відома співачка Таїсія Повалій до та після пластики
Відома співачка Таїсія Повалій до та після пластики

За довгі роки своєї кар’єри Таїсія Повалій неодноразово була гостею хірургічного кабінету. Якщо у випадку з багатьма зірками доводиться довго здогадуватись, чи робили взагалі зірки пластику, то відома артистка без комплексів зізнається – вона чи не найчастіша гостя у царстві пластичного хірурга.

Аналізуючи зовнішність відомої артистки, фахівці зазвичай доходять до висновку, що Таїсія Повалій робила просто неймовірну кількість операцій. Без перебільшень, зірка перекроїла себе повністю.

Робила ніс, брови, блефаропластику – підтяжку повік. Можливо, трохи підкоригувала нижню губу. Обличчя Повалій треба було сильно переробляти, щоб воно стало більш симетричним та привабливим

– коментують спеціалісти.

Таїсія Повалій зробила багато пластичних маніпуляцій
Таїсія Повалій зробила багато пластичних маніпуляцій

У висновку, не слід довго вдивлятись у фотографії знаменитості, аби зрозуміти, що вона зробила просто захмарну кількість пластичних операцій.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини