Завжди носять дивні шапки: Монатік, чоловік Олі Полякової, Катерина Осадча, Андрій Данилко

Тренди та стиль – ніщо, порівняно з тим, як вміють одягатись відомі українські зірки. Пригадуємо, хто з представників шоубізнесу має в гардеробі найнезвичайніші головні убори

Одягатись стильно й за останнім покликом моди – це не лише стежити за подіумами та всесвітньо відомими домами, які задають тренди, а й відчувати власний стиль. Комусь більше подобається класика, хтось полюбляє екстравагантність і впевненість. А ось люди, про яких ми поговоримо далі, просто обожнюють одягатись незвичайно. Пригадуємо найнезвичайніші шапочки та інші головні убори відомих українців.

Монатік

Незвичайні шапки Монатіка
Незвичайні шапки Монатіка

Відомий український музикант та артист Дмитро Монатік обожнює шапки. Захоплення знаменитості головними уборами дійшло до такого ступеня, що його просто неможливо побачити без нього. Зокрема, зірка полюбляє акуратні та мініатюрні шапки, втім іноді Монатіка можна побачити й у величезних головних уборах.

Вадим Буряковський

Головні убори чоловіка Олі Полякової
Головні убори чоловіка Олі Полякової

Чоловік однієї з найвідоміших сьогодні українських співачок також полюбляє носити шапки та інші головні убори. Варто зазначити, що Вадим Буряковський має відмінне почуття стилю, адже кожен його наряд, в якому він з’являється на публіці, лаконічно підкреслює статус та переваги його зовнішності.

Андрій Данилко

Данилко у кепці та в образі Вєрки Сердючки
Данилко у кепці та в образі Вєрки Сердючки

Побачити відомого українського музиканта без кепки – неможливо. В одному з інтерв’ю знаменитість зізнався, що такий головний убір він вважає своєю уніформою. Коли знімає кепку – одягає легендарну зірку Вєрки Сердючки. В гардеробі Андрія Данилка немає розмаїття різних кашкетів, адже він надає перевагу чорним.

Катерина Осадча

Найнезвичайніші капелюшки Катерини Осадчої
Найнезвичайніші капелюшки Катерини Осадчої

Беззаперечним лідером у ТОПі зірок з найнезвичайнішим смаком на головні убори є Катерина Осадча. Свого часу знаменитість здобула широке визнання та популярність завдяки неординарному стилю. Довгий час українську телеведучу знали не як талановиту журналістку, а як любительку капелюшків.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини