Як виглядає Маша Єфросиніна без макіяжу та зачіски: на кадрах “до” та “після” зображені абсолютно різні люди

Українська телеведуча й благодійниця вразила шанувальників реальними кадрами своєї зовнішності до нанесення макіяжу. Маша Єфросиніна показала процес ранкових зборів

Маша Єфросиніна – одна з найвідоміших телеведучих України. Після початку повномасштабної війни знаменитість активніше почала займатись не лише своєю основною професійною діяльністю, а й благодійністю та творчістю. Нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Маша Єфросиніна показала, як збирається у справах зранку.

Знаменитість опублікувала відео з номера в готелі. На перших кадрах ведуча позувала перед шанувальниками без макіяжу, укладки та в готельному халаті. Неможливо не помітити ідеальну шкіру відомої української телеведучої. Навіть при постійних стресах та дуже завантаженому графіку життя Маша Єфросиніна залишається неймовірною красунею.

Як виглядає Маша Єфросиніна без макіяжу та укладки
Як виглядає Маша Єфросиніна без макіяжу та укладки

На наступних кадрах нещодавно опублікованого відео знаменитість вже почала збиратись. Так, телеведуча та благодійниця одягнулась в чорний костюм зі штанами, а доповнила стильний і лаконічний наряд білим намистом. Ідеальний нюдовий макіяж та пряме волосся створили образ серйозної леді.

Хоча без макіяжу та з мейкапом знаменитість виглядає дещо по-різному, в обох випадках Маша Єфросиніна надихає стійкістю та безумовною зовнішньою та внутрішньою красою.

Маша Єфросиніна показала, як виглядає з макіяжем та красивою укладкою
Маша Єфросиніна показала, як виглядає з макіяжем та красивою укладкою

В описі до нещодавно опублікованого допису знаменитість зазначила, що, подорожуючи Європою останній рік, вона отримує чимало захоплених, а іноді навіть здивованих реакцій. Маша Єфросиніна зазначила, що іноземці очікують побачити перед собою заплакану українку, яка викликає жалість, а насправді перед ними стоїть завжди стійка та зібрана леді.

Маша Єфросиніна відверто зізналась, що закордонні друзі та товариші завжди здивовані тим, як громадяни України так стійко тримаються, адже іноземцям вистачає декількох нових про війну, аби заплакати.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини