Це просто вау: як виглядає єдина донька Кузьми Скрябіна Бася, яка вже дружина, але ще не мама

Співак Андрій Кузьменко ніколи не приховував свою родину та завжди пишався своєю донькою. Якою виросла наступниця видатного музиканта, за кого вийшла заміж — про все дізнайтеся у матеріалі.

Життя артиста і народного улюбленця Кузьми Скрябіна обірвалося у 2015-му році. Самими, без батька та чоловіка, лишилися його маленька дочка, дружина і немолода мама.

Втім, кохані жінки Андрія знайшли у собі сили рухатися далі, а головне не опустили рук та продовжили розвиватися.

Єдина наступниця співака не пішла стопами батька. Вона обрала непросту, але у той самий час дуже важливу професію. Навчалася Марія-Барбара Кузьменко медицині, а згодом виросла у затребуваного косметолога. До речі, дівчина минулого року активно волонтерила, і, маючи всі необхідні знання, займалася медикаментами.

Проте, згодом повернулася і до своєї основної роботи.

Як виглядає єдина донька Кузьми Скрябіна

Батько, на жаль, тільки з небес міг побачити, якою розумницею виросла його дитина, адже змогла опанувати одну з найскладніших професій.

Не дожив Андрій і до весілля єдиної дочки. Вона стала нареченою у 2019-му році. Обранцем молодої став хлопець, з яким разом навчалася лікарській справі. Звати зятя Скрябіна — Віктор Тур. До речі, досі не відомо, чи взяла Барбара нове прізвище, чи вирішила лишити знамените татове.

На елегантному святі цієї закоханої пари були присутні близькі молодят, проте Каті Осадчій також вдалося потрапити на урочистість. Також присутнім був і Михайло Хома, більш відомий за творчим псевдонімом Дзідзьо. Цікаво, що співак вважає Андрія Кузьменка своїм вчителем, а тому завжди шанує його разом з родиною.

Нагадаємо, що Андрія Кузьменка не стало у 2015-му році, 2 лютого. Його автівка зіткнулася з машиною великих габаритів

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини