Як виглядають троє дітей Анастасії Приходько, які мають незвичайні імена: гордість для мами-зірки

Відома українська співачка та громадська діячка виховує трьох дітей. Як виглядає кожен з дітей Анастасії Приходько та які цікаві імена знаменитість для них обрала?

Ґрунтуючись на думці різних людей про Анастасію Приходько, важко скласти однозначну думку. Для одних артистка занадто ексцентрична та неординарна, для інших – взірець сучасної сильної та впевненої у собі жінки. Попри все неможливо заперечувати той факт, що Настя Приходько поєднала, здавалося б, непоєднувані сфери.

Так, знаменитість стала успішною зіркою й громадською діячкою, а також – люблячою мамою та щасливою дружиною. Що відомо про особисте життя Анастасії Приходько та як виглядають її троє дітей? Читайте у матеріалі “Добрих новин”.

Анастасія Приходько виховує трьох дітей
Анастасія Приходько виховує трьох дітей

Старшу доньку Нанну знаменитість народила від абхазького підприємця Нурі Кухілава. Стосунки зіркової пари так і не увінчалися шлюбом. Пара часто скандалила, “годуючи” недоброзичливців публічними сварками. Ба більш, в Анастасії Приходько склалися напружені відносини зі свекрухою. Пара розійшлась 2013 року. Старша донька зірки Нанна залишилася жити зі своєю матір’ю в українській столиці. Нанна зростає дуже творчою та товариською людиною, займається музикою, малюванням та балетом.

Як виглядають діти Анастасії Приходько
Як виглядають діти Анастасії Приходько

Надовго відома українська артистка одна не залишилась. Лише після розставання з абхазьким підприємцем Насті Приходько вдалось знайти спільну мову з чоловіком, який свого часу став її першим коханням.

2013 року артистка офіційно стала дружиною свого однокласника Олександра. В юності майбутні закохані вчилися в одній школі, але хлопець був дещо старший за Настю Приходько. Юнак мав славу головного красеня школи, але, за словами співачки, він наполегливо не помічав її серед однолітків.

Анастасія Приходько зі своїми дітьми
Анастасія Приходько зі своїми дітьми

Влітку 2015 року співачка у щасливому шлюбі з коханим стала матір’ю вдруге. Приходько народила чоловікові сина, а своїй старшій донці Нанні — молодшого брата Гордея. У квітні 2021 року зірка зуміла одночасно здивувати журналістів та шанувальників, зізнавшись, що стала мамою втретє. Анастасія повідомила, що не хотіла афішувати вагітність і таємно стала мамою Луки.

Діти Анастасії Приходько
Діти Анастасії Приходько

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини