Мама Маші Єфросиніної відвідала вечірку молодшої доньки, яка живе в росії: дорогий ресторан і веселі танці

Колишня невістка експрезидента Україна та рідна сестра відомої телеведучої і благодійниці відсвяткувала день народження доньки. У мережі з'явились фотографії з заходу

Відома українська телеведуча та благодійниця Маша Єфросиніна – не єдина донька в родині. Зростала знаменитість разом з сестрю Єлизаветою, яка свого часу перебувала у шлюбі з сином експрезидента України Віктора Ющенка. Після розлучення Ліза залишила його прізвище, але жити вирішила не в рідній країні, а в сусідній.

Нещодавно донька Єлизавети від колишнього чоловіка святкувала день народження. Дівчині виповнилось 13 років, а свято вона провела у дорогому ресторані разом з близькими. На вечірку з приводу дня народження завітала навіть зіркова бабуся – мама Єфросиніної та її сестри.

Єлизавета Ющенко зі своєю донькою на святкуванні її дня народження
Єлизавета Ющенко зі своєю донькою на святкуванні її дня народження

Для тих, хто давно стежить за особистою сторінкою сестри Маші Єфросиніної в соціальній мережі Інстаграм, не секрет, що знаменитість полюбляє гучні вечірки. День народження доньки Варвари не став виключенням – з приводу свята Ліза Ющенко влаштувала грандіозне святкування у дорогому ресторані. Танці, делікатеси та усмішки зловила камера професійного фотографа.

Донька Єлизавети Ющенко на святкуванні власного дня народження
Донька Єлизавети Ющенко на святкуванні власного дня народження

Фотографії зі святкування з’явились в особистому блозі Єлизавети Ющенко в соціальній мережі Інстаграм. Разом з тим, геолокацію знаменитість вирішила не вказувати – шанувальникам наразі невідомо, де відбувалось святкування дня народження її доньки Варвари. Втім, можна припустити, що вечірка відбулась за кордоном, адже на свято завітала й мама Лізи Ющенко та Маші Єфросиніної, яка після початку повномасштабної війни переїхала жити до Польщі.

На опублікованих фотографіях можна помітити Варвару, яка танцює зі своєю бабусею Людмилою.

Донька Лізи Ющенко Варвара танцює зі своєю бабусею Людмилою
Донька Лізи Ющенко Варвара танцює зі своєю бабусею Людмилою

Варто додати, що невідомо, чи завітала на свято до своєї племінниці відома українська телеведуча – це залишилось загадкою. Можна лише припускати, що вечірку Єфросиніна пропустила, оскільки раніше зізнавалась, що з початком повномасштабної війни її стосунки з сестрою зіпсувались.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини