Охайні та доглянуті руки, французький манікюр: як нова дівчина Володимира Остапчука доглядає за зовнішністю

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук наприкінці минулого року почав стосунки з новою 22-річною дівчиною Катериною Полтавською

Володимир Остапчук – популярний український телеведучий і шоумен. Особисте життя знаменитості виявилось не менш цікавим для його шанувальників, ніж професійне. Майже одразу після розлучення з першою дружиною зірка почав стосунки з Христиною Горняк, нотаріусинею та юристкою. Втім, ці стосунки також завершились розлученням, після якого знаменитість закрутив роман з дівчиною, на 16 років молодшою за нього.

Хоча офіційно новоспечена зіркова пара не коментує свої стосунки, на особистих сторінках обох у соціальній мережі Інстаграм постійно з’являються милі романтичні Історії та фотографії. Втім, з початком стосунків Полтавської та Остапчука авдиторія зацікавилась і новою дівчиною шоумена. Катерина останнім часом особливо активно веде свою сторінку в соцмережі.

Катерина Полтавська з Києва почала зустрічатись з українським шоуменом Остапчуком
Катерина Полтавська з Києва почала зустрічатись з українським шоуменом Остапчуком

Так, наприклад, нещодавно блогерка розповіла про бомбочки для ванн, які всередині містять різноманітні прикраси. Дівчина придбала декілька таких бьюті-атрибутів для купання, аби їх протестувати. Полтавській у “бомбочках” попались каблучки. Крім того, зазначила дівчина, у них можуть міститись будь-які прикраси – навіть сережки.

У підтвердження своїх слів дівчина опублікувала кадри, на яких показала одну з прикрас, яку знайшла в “бомбочці” для ванни. Катерина Полтавська продемонструвала красиву каблучку на своїх руках.

Нова дівчина Володимира Остапчука Катерина Полтавська показала свої руки
Нова дівчина Володимира Остапчука Катерина Полтавська показала свої руки

На опублікованих українською блогеркою кадрах видно, що в дівчини дуже охайні та доглянуті руки. На ніжній шкірі набито декілька татуювань, зокрема – тюльпан на середньому пальці. Крім того, Катерина Полтавська продемонструвала свій манікюр. Схоже, що дівчина надає перевагу класиці й не дуже любить яскравих кольорів та дизайнів, адже на нігтях Катерини – французький манікюр.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини