В окулярах і без сивини. Ектор Хіменес-Браво показав архівні фото з перших сезонів МастерШефу: “Хто пам’ятає?”

Головна зірка популярного українського кулінарного шоу "МастерШеф" показав архівні кадри, яким понад 12 років. Знаменитість кардинально змінився за час знімання в телепроєкті про кухню

Один з найвідоміших кулінарів народився та виріс у Колумбії, але в один момент життя привело талановитого Ектора Хіменеса-Браво в Україну. На теренах української держави знаменитість досяг неабиякого успіху та допоміг іншим, не менш талановитим та здібним кулінарам, освоїтись у своїй професії та почати шлях до вершин успіху.

Ектор Хіменес-Браво почав свою діяльність в Україні 2009 року, коли престижна мережа InterContinental Hotels Group пропонує кулінару працювати над ресторанною концепцією для майбутнього готелю в українській столиці. Після цього зірка оселився у Києві, а з 2011 року залишається головним та незмінним суддею проєкту “МастерШеф”.

Ектор Хіменес-Браво здобув популярність в Україні багато років тому
Ектор Хіменес-Браво здобув популярність в Україні багато років тому

Крім кулінарної діяльності, знаменитість також активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Нещодавно у своєму блозі Ектор Хіменес-Браво вирішив пригадати старі добрі часи, коли тільки починав вести проєкт “МастерШеф”. В Інстаграм-історіях знаменитість поділився архівними фотографіями, зробленими під час знімання перших сезонів шоу.

На кадрах Ектор Хіменес-Браво позує зі своєю борідкою, яка стала незмінною родзинкою його образу, та в окулярах. Слід зазначити, що обличчя кулінара майже не змінилось за 12 років, але на його голові з’явилась сивина. Втім, це тільки прикрасило зовнішність чоловіка.

Ектор Хіменес-Браво показав, як виглядав у перших сезонах МастерШефу
Ектор Хіменес-Браво показав, як виглядав у перших сезонах МастерШефу

Наступною Історією відомий український кулінар опублікував нещодавні фотографії. Ектор Хіменес-Браво порівняв – як виглядав раніше та як виглядає сьогодні. На нових кадрах відомий український кулінар позує зі своїми колегами Володимиром Ярославським та Ольгою Мартиновською.

Ектор Хіменес-Браво порівняв себе 12 років тому та сьогодні
Ектор Хіменес-Браво порівняв себе 12 років тому та сьогодні

В описі до опублікованих фотографій знаменитість запитав у своїх шанувальників та підписників, чи всі пам’ятають його таким – молодим та амбітним у перших сезонах популярного кулінарного проєкту.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини