“Що тут скажеш, богиня”: Нікітюк в самій сорочці, з великими губами та намальованими очима знялась у фотосесії

Відома українська телеведуча та блогерка Леся Нікітюк вразила новими кадрами з останньої фотосесії. Зірка одяглась у вільну сорочку та зробила вечірній макіяж

Леся Іванівна здобула шалену популярність в Україні завдяки гострому розуму та відмінному почуттю гумору. Будь-яка програма, в якій є Нікітюк, буквально приречена на успіх та позитивні відгуки. Шанувальники знаменитості полюбили її за вміння розвеселити навіть у найсумніші та найважчі життєві моменти.

 

Леся Нікітюк здобула популярність завдяки відмінному почуттю гумору
Леся Нікітюк здобула популярність завдяки відмінному почуттю гумору

З часом відома українська телеведуча та блогерка почала відзначатись не лише почуттям гумору, а й неймовірною жіночністю, витонченістю та вишуканістю. Зірка брала участь у стильних фотосесіях, підбирала модні образи та буквально сяяла на кожній фотографії. Тепер, окрім вдалого гуморного образу, Лесю Нікітюк знають і як одну з найтендітніших зірок країни.

Леся Нікітюк зачаровує шанувальників ніжністю та жіночністю
Леся Нікітюк зачаровує шанувальників ніжністю та жіночністю

Нещодавно знаменитість вкотре приголомшила своїх шанувальників новими кадрами з фотосесії. На особистій сторінці відомої української ведучої та блогерки в соціальній мережі Інстаграм з’явилась Історія з фотографією. На опублікованому фото зірка позувала в самій сорочці ніжно-блакитного кольору. Обличчя Нікітюк прикрашав вечірній макіяж у ніжних відтінках з довгими віями та красиво оформленими губами.

Знаменитість загадково дивилась в об’єктив камери, на половину повернувши корпус в іншу сторону. Фотограф зазнімкував, як розпущене волосся Лесі Нікітюк красиво застигло у повороті, поки знаменитість повертала голову. В описі до нової фотографії Леся Нікітюк, не приховуючи, зазначила, що на кадрі зображена богиня.

Та сама фотографія з нової фотосесії Лесі Нікітюк
Та сама фотографія з нової фотосесії Лесі Нікітюк

Нагадаємо, що свій творчий шлях відома українська ведуча та блогерка почала ще за часів навчання в університеті. Тоді знаменитість виступала у складі команди КВК. Втім, всеукраїнське визнання Леся Нікітюк здобула у телепроєкті “Розсміши коміка”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини