Стильні чоботи, широкі штани та скейт: 20-річна донька Олени Кравець зачарувала красою у новій фотосесії

Одна з найвідоміших українських гумористок Олена Кравець виховує трьох дітей. Старша донька зірки Маша нещодавно вразила стильними кадрами зі столичної фотосесії

Відома українська гумористка та, в минулому, зірка “Кварталу 95” Олена Кравець виховує зі своїм чоловіком Сергієм трьох дітей. Найстарша донька подружжя Маша цьогоріч відсвяткувала 20-річчя. Сьогодні дівчина живе на дві країни, оскільки після початку повномасштабної війни в Україні переїхала жити до Польщі.

Після випуску зі школи дівчина вступила в один зі столичних університетів на спеціальність, пов’язану з менеджментом. У вільний час донька відомої української гумористки займається танцями у стилі фристайл, а також – веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Нещодавно на своїй сторінці Маша Кравець опублікувала кадри з нової фотосесії.

Маша Кравець показала нові фотографії з останньої фотосесії
Маша Кравець показала нові фотографії з останньої фотосесії

У нові публікації дівчина показала нові фотографії у стилі “стрітстайл”. В описі до нового допису юна знаменитість зазначила, що днями їй написала талановита фотографиня, яка працює у Харкові та Києві, та запропонувала зробити їй фотосет. Маша Кравець не змогла відмовити Анастасії, фотографині, та отримала чудовий результат – стильні кадри у самому серці України.

Донька Олени Кравець Маша знялась у новій фотосесії у Києві
Донька Олени Кравець Маша знялась у новій фотосесії у Києві

Для фотосесії донька відомої української гумористки, актриси та ведучої обрала дуже стильний образ. Дівчина поєднала два доволі несподіваних стилі – з широкими штанами та курткою бомбер дівчина взула чоботи козаки. На шиї Маші Кравець висіли навушники, макіяж був стриманий і повсякденний, а волосся – розпущене. Основною фішкою фотосесії стала незрівнянна харизма дівчини.

Старша донька Олени Кравець вразила стильними кадрами зі столиці
Старша донька Олени Кравець вразила стильними кадрами зі столиці

У коментарях до нової публікації дівчину засипали компліментами. Так, підписники та шанувальники Маші Кравець натякнули, що про такі неймовірні фотографії слід попереджати заздалегідь, адже, несподівано побачивши кадри, можна й впасти зі стільця.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини