Як виглядають по двоє дітей Камалії, Остапчука і Камінської, у яких незвичайні імена: гордість батьків-зірок

Багато відомих українських зірок досягли успіху не лише як артисти, шоумени чи ведучі, а і як батьки. Пропонуємо пригадати, як виглядають дітлахи представників українського шоубізнесу

На перший погляд може здаватись, ніби поєднувати приголомшливо успішну кар’єру з батьківством неможливо. Втім, відомі українські зірки доводять, що в цьому житті немає неможливих речей. Як виглядають діти знаменитостей, яким зіркові батьки дали незвичайні, але чудові імена?

Діти Камалії

Одна з найобговорюваніших співачок України Камалія – не лише найбагатша співачка, але й найщасливіша мама. Знаменитість народила двох чудових доньок десять років тому – 2013 року на світ з’явились близнята Мірабелла та Арабелла Захур.

Як виглядають діти відомої української співачки Камалії
Як виглядають діти відомої української співачки Камалії

До слова навколо вагітності знаменитості ходило багато чуток. Жовта преса стверджувала, ніби артистка насправді не виношувала дітей, а на сцену виходила з накладним животом. Частина публіки була впевнена, що близнят зірці народила сурогатна матір. Річ у тім, що Камалія довго лікувалась від безпліддя. Врешті-решт, розповіла мама зірки, сталось диво і вони знайшли досвідченого лікаря, який допоміг знаменитості завагітніти.

Діти Володимира Остапчука

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук – щасливий батько двох дітей. Сина Евана-Олександра та доньку Емілію знаменитості народила його перша дружина Олена Войченко. Зіркова пара доволі довго перебувала у шлюбі, але врешті-решт з гучним скандалом розлучилось.

Як виглядають діти Володимира Остапчука
Як виглядають діти Володимира Остапчука

Втім, гучним розлученням справа не закінчилась – після розриву зіркова пара почала публічно з’ясовувати стосунки. Так, Олена Войченко звинувачувала свого колишнього чоловіка у постійних зрадах, а Володимир Остапчук заявляв, що колишня дружина не дає йому бачитись з дітьми. Втім, влітку 2022 року чоловік злітав до дітей у Канаду.

Діти Слави Камінської

Українська співачка Слава у шлюбі з колишнім чоловіком Едгаром Камінським стала мамою двічі. Вперше знаменитість народила через пів року після весілля – на світ з’явився син, на ім’я Леонард. Вдруге артистка стала мамою майже рівно рік потому, народивши доньку, якій дали ім’я Лаура.

Як виглядають діти Слави Камінської від колишнього чоловіка
Як виглядають діти Слави Камінської від колишнього чоловіка

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини