Як в молодості виглядали зірки серіалу “Слід” Борис Георгієвський і Тетяна Кравченко: акторів не впізнати

У популярному українському детективно-драматичному серіалі знялись багато відомих акторів. Пригадаємо, як у молодості виглядали найстарші зі знаменитостей

Перший епізод телесеріалу “Слід” було трансльовано 11 вересня 2020 року. Проєкт став одним з найуспішніших в Україні, а велика кількість шанувальників залишилась у захваті від детективно-драматичної історії. Пропонуємо пригадати, як виглядали найстарші з акторів, які знялись у серіалі.

Борис Георгієвський у молодості

Відомий український актор кіно, театру та дубляжу народився у столиці. На світ майбутня зірка з’явився 1968 року у Києві, а потяг до творчості, в особливості – до кіно, усвідомив ще в юності. Знаменитість здобував вищу освіту у Київському національному університеті театру, кіно та телебачення ім. Івана Карпенка-Карого. Одразу після здобуття диплома про вищу освіту Борис Георгієвський був зарахований до трупи Молодого театру у Києві.

Як виглядав зірка українського серіалу Слід Борис Георгієвський у молодості
Як виглядав зірка українського серіалу Слід Борис Георгієвський у молодості

Завдяки тому, що Борис Георгієвський має надзвичайно складний, у доброму розумінні цього слова, тембр голосу, він зумів досягти успіху не лише в театрі та кіно, а й у сфері дубляжу. Крім того, неможливо оминути увагою той факт, що знаменитість для своєї фактури є доволі пластичним.

Відомий український актор Борис Георгієвський у молодості
Відомий український актор Борис Георгієвський у молодості

Колеги та близькі характеризують знаменитість як щирого та активного, творчого й талановитого актора. Найчастіше Бориса Георгієвського в кіно можна побачити в ролях злодіїв та хуліганів.

Тетяна Кравченко у молодості

Відома українська актриса народилась у творчій родині – і тато, і мама знаменитості все життя працювали у сфері культури. Майбутнє Тетяни Кравченко вирішилось ще задовго до її народження, тому й після завершення школи у дівчини не було сумнівів, в якому вищому навчальному закладі здобувати освіту. Після випуску Кравченко вступило туди ж, де вчився і її старший колега Георгієвський – до столичного університету імені Карпенка-Карого.

Як виглядала актриса кіно та театру Тетяна Кравченко у молодості
Як виглядала актриса кіно та театру Тетяна Кравченко у молодості

Кінодебют зірки відбувся у серіалі “Острів любові”. Після цього Тетяна Кравченко знялась не в одному фільмі та серіалі, а також встигла попрацювати журналісткою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини