Вони однакові: що зробили зі своєю зовнішністю 27-річна Аліна Гросу та 52-річна Ірина Білик (ФОТО)

Ірина Білик та Аліна Гросу показали, як змінилися за останній час. Схожість цих популярних жінок може вразити кожного. Дізнайтеся, як вдосконалили свою зовнішність артистки.

Цих зірок поєднала неймовірна доля. Ірина Білик — одна з небагатьох, хто знає Аліну Гросу змалечку. Вона стала творчо ростити дівчинку, коли тій виповнилося лише 4 рочки. З тої пори співачки були просто не розлучні у своєму креативі.

Пройшли роки і знаменитості змогли зберегти свою незвичайну дружбу. Більше того, вдалося навіть породичатися, коли поп-діва похрестила брата вихованиці. І сталося справжнє диво: зірки стали між собою схожими.

Що зробили зі своєю зовнішністю 27-річна Аліна Гросу та 52-річна Ірина Білик

Відомо, що Ірина Білик не обійшла стороною модні косметичні процедури та навіть пластичну хірургію. Наша Примадонна естради не приховує, що над своєю зовнішністю працювала, і не мало. Втім, свої трансформації артистка не вважає чимось, що вибивається за рамки звичного.

Аліна ж також дуже змінилася з віком. Від образу маленької бджілки, яка всіх причаровувала дитячою щирою усмішкою та пухкенькими щічками, майже нічого і не лишилося. Натомість перед фанатами Гросу постала справжня витончена леді, яка вміє і кохати, і бути сильною, і виглядати так, аби запаморочити голову чоловікам.

Що зробили зі своєю зовнішністю 27-річна Аліна Гросу та 52-річна Ірина Білик

Сама ж молода співачка розповідала, що такі зміни у ній сталися завдяки роботі над собою. В тому числі “похресниця” Білик розповіла, що вміло користується навичками візажу та може за допомогою косметики виправити навіть форму носа.

Нагадаємо, що Ірина Білик насправді не є хрещеною мамою Аліні Гросу. Вона хрестила лише брата білявої співачки. Чутки про те, що поп-діва була на таїнстві дівчинки дуже вкорінилися серед прихильників зірок, які не проти були породичатися.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини