Влад Яма показав своїх батьків. У США не забуває про рідню та те, як було добре раніше: “Минуле життя”

Відомий український танцівник і хореограф Влад Яма пригадав "минуле життя", як сам його назвав. Знаменитість показав милий кадр зі своїми батьками та сином

У перший день повномасштабної війни в Україні відомий хореограф і танцівник Влад Яма разом з дружиною та сином покинув терени рідної держави. Вже понад рік знаменитість живе у США, рідко викладаючи нові фотографії. Втім, зірка паркету часто “підіймає” свої фотоархіви. Цього разу Влад Яма показав кадри з “минулого життя”, як сам його назвав.

На нещодавно опублікованій фотографії відомий хореограф показав своїх батьків, які позують разом з онуком Леоном. На кадрі зіркова родина майже у повному складі позує на тлі заходу сонця. Фото було зроблене на білому піщаному пляжі, а обличчя батьків та сина Влада Ями прикрашали спокійні усмішки.

Влад Яма пригадав, як раніше було добре, та показав на фото своїх батьків і сина
Влад Яма пригадав, як раніше було добре, та показав на фото своїх батьків і сина

До слова, відомий український хореограф останнім часом доволі часто поринає у роздуми про минуле. Зірка рідко тішить своїх шанувальників свіжими кадрами та подробицями свого американського життя, частіше це робить його дружина Ліліана. Втім, на сторінці Влада Ями можна часто зустріти архівні кадри з минулого. Можна припустити, що у США український хореограф сумує за своїм домом.

Нагадаємо, що коріння Влада Ями сягають в українське місто Запоріжжя. Там чоловік народився 40 років тому. Зростав майбутній хореограф у родині інтелігентній – і мама, і тато знаменитості були педагогами.

Захоплюватись танцями почав навіть до того, як пішов у перший клас. У п’ятирічному віці хлопець побачив виступ призерів чемпіонату з бальних танців – відтоді у його життя назавжди увійшли танці.

Як виглядають сьогодні батьки відомого українського хореографа Влада Ями
Як виглядають сьогодні батьки відомого українського хореографа Влада Ями

До слова, батьки Ями ніколи не перешкоджали на шляху свого сина до його мрії. Після того, як маленький Влад побачив виступ танцюристів, а батьки усвідомили потяг своєї дитини до мистецтва, його віддали у танцювальний колектив “Крок”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини