Процедура пішла не за планом: дружина Віктора Павліка Репяхова показала губи на третій день після збільшення

Дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка нещодавно наважилась на збільшення губ. Катерина Репяхова вразила зовнішнім виглядом на третій день після косметологічної процедури

Відома українська блогерка та бізнесвумен Катерина Репяхова нещодавно вирішила змінити свою зовнішність. Знаменитість відвідала одну зі столичних косметологинь та збільшила губи. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість і досі тримає шанувальників у курсі того, що відбувається.

Спершу знаменитість буквально покроково показала підписникам, як відбувалась процедура. У кабінеті косметолога Катерину Репяхову, якій збільшували губи, знімала камера. Після косметологічних маніпуляцій блогерка та дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка показала результати. Знаменитість зауважила, що насправді, попри всі забобони, збільшення губ – це не завжди стиль качки.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова збільшила губи у столичної фахівчині
Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова збільшила губи у столичної фахівчині

Після процедури відома українська блогерка тримала руку шанувальників на пульсі. Так, зірка не стала приховувати, що “найоб’ємнішим” є другий день після збільшення губ – тоді вони найбільше набирають в об’ємі, адже організм лише звикає до змін. Втім, поступово все стає на свої місця, а губи починають спухати.

Нещодавно Катерина Репяхова продемонструвала, як виглядає на третій день після косметологічної процедури. Знаменитість на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм показала шанувальникам, який зараз вигляд мають її збільшенні губи. Дівчина зізналась, що їй здається, ніби вони стали ще більшими, хоча косметологи запевняють, що саме у другий день після збільшення губи найоб’ємніші.

Катерина Репяхова показала як виглядає на третій день після збільшення губ
Катерина Репяхова показала як виглядає на третій день після збільшення губ

На опублікованій дружиною Віктора Павліка фотографії і дійсно видно, що губи знаменитості стали доволі великими. Важко сказати, що такі зміни не пасують Катерині Репяховій, враховуючи, що зовсім скоро вуста спухнуть. Втім, оскільки губи блогерки раніше були набагато менші, зараз це виглядає незвично.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини