“Ранок з квітів”: Даша Квіткова після розлучення з Нікітою Добриніним довго без уваги кавалерів не залишається

Відома українська блогерка та бізнесвумен після розлучення з чоловіком буквально купається у шикарних букетах і витончених квітах. Зірка показала красиві тюльпани та троянди

Даша Квіткова здобула всеукраїнське визнання та шалену популярність після участі та перемоги у дев’ятому сезоні популярного реаліті. Сьогодні знаменитість активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. У власному блозі Даша Квіткова ділиться всім цікавим, що відбувається в її житті. Нещодавно дівчина потішила фотографіями шикарних квітів.

Так, Даша Квіткова опублікувала фотографії з красивими букетами та зазначила, що її ранок починається з квітів. На нових кадрах знаменитість показала величезний оберемок тюльпанів та красиво складений букет. Блогерка також продемонструвала всі букети, які зараз є в її оселі та зазначила, що планує рознести їх по всіх кімнатах, аби вдома був весняний настрій.

Даша Квіткова показала шикарні букети, які прикрашають її квартиру
Даша Квіткова показала шикарні букети, які прикрашають її квартиру

Хоча відома українська блогерка не уточнила, звідки саме у неї з’явились ці букети – чи вона купила їх сама, чи квіти надіслали шанувальники – раніше Квітковій вже дарували презенти чоловіки. Так, наприклад, відносно нещодавно знаменитість розповіла підписникам, що після розлучення з чоловіком отримала у подарунок ноутбук від друга.

Українська блогерка та бізнесвумен розповіла, що, попри той факт, що вона й сама може забезпечити себе всіма необхідними та бажаними речами, дуже приємно отримувати подарунки від чоловіків. Особливо, коли людина запам’ятовує, про що саме ти мрієш, а потім – несподівано дарує презент.

Даша Квіткова показала подарунок від таємничого чоловіка
Даша Квіткова показала подарунок від таємничого чоловіка

Нагадаємо, що про розлучення Даші Квіткової та Нікіти Добриніна стало відомо наприкінці січня 2023 року. Тоді переможниця реаліті-шоу “Холостяк-9” зізналась, що вони спільно прийняли рішення розійтись. Знаменитість зауважила, що з початку стосунків вони з коханим “перенаситились” одне одним, тому вирішили взяти павзу. Втім, “павза” перетворилась на офіційне розлучення.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини