Ектор Хіменес-Браво показав, який вигляд мав перед тим, як почав худнути: чималий животик і щаслива усмішка

Відомий український шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво продемонстрував свої фотографії до схуднення. Раніше зірка мав не таку ідеальну фігуру, але завдяки заняттям спорту тепер він має сталеві м'язи

Один з найвідоміших шеф-кухарів України сьогодні має не лише шалену популярність та визнання серед шанувальників, але й ідеальну фізичну форму. Ектор Хіменес-Браво активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де постійно ділиться з шанувальниками останніми новинами зі свого життя та надихає на корисні зміни.

Так, наприклад, нещодавно Ектор Хіменес-Браво вирішив пригадати, як виглядав до початку свого спортивного шляху. Український шеф з колумбійським корінням показав фотографії, на яких видно, який у знаменитості був фізичний стан до початку занять спортом.

Ектор Хіменес-Браво зізнався, що сьогодні не уявляє свого життя без спорту
Ектор Хіменес-Браво зізнався, що сьогодні не уявляє свого життя без спорту

Знаменитість також зізнався своїм підписникам – сьогодні він вже навіть не може уявити себе без занять спортом. Постійні тренування та здоровий образ життя стали буквально невіддільною частиною життя Ектора Хіменеса-Браво. Чоловік проводить у спортивній залі дуже багато часу.

Топовий шеф-кухар також прикріпив фотографію з демонстрацією свого фізичного стану сьогодні. В Ектора Хіменеса-Браво підтягнулись буквально всі м’язи на тілі, зник чималий животик, а також додалось впевненості та щастя, судячи з усміхненого виразу обличчя.

Ектор Хіменес-Браво пригадав, як виглядав до того, як почав худнути
Ектор Хіменес-Браво пригадав, як виглядав до того, як почав худнути

Нагадаємо, що раніше відомий український кулінар і ресторатор вже розповідав про свій досвід схуднення. За спогадами Ектора Хіменеса-Браво у молодості якість його тіла дуже відрізнялась від того, що він має сьогодні. Знаменитість впевнений, що річ передусім не в естетичній складовій, а в питанні здоров’я.

Раніше Ектор Хіменес-Браво не піклувався про власне здоров’я, про що сьогодні, зізнається, шкодує. Відомий український кулінар впевнений, що передусім, займаючись спортом, слід зважати та ставити за мету не лише привабливий зовнішній вигляд, а той факт, що тренування допомагають стежити за здоров’ям.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини