Помпезно, але не затишно: що не так з будинком найбагатшої української співачки Камалії Захур

Співачка Камалія — прихильниця розкішного життя. Дізнайтеся, як виглядає будинок-палац найбагатшої артистки, яка звикла ні в чому собі не відмовляти.

Камалія. Героїня цього матеріалу щасливо вийшла заміж за коханого чоловіка, разом з яким змогла побудувати гарну родину та створити справжнє родинне гніздечко з шиком. Будинок, в якому живе ця яскрава сім’я багато хто називає справжнім палацом, а у середині все виглядає наче ілюстрація до казки про короля та королеву.

Оселю знаменитостей не раз фотографували для глянцю, але не всі прихильники артистки змогли розділити її інтер’єрні вподобання. Під світлинами, де зірка позує у своєму маєтку нерідко можна знайти їдкі коментарі. Ось, наприклад, не оцінили зимовий декор та загальне убранство помешкання співачки:

  • “Гарна сім’я, а в хаті якось не по сучасному”
  • “Ви дуже гарні, але ялинка не вписується”
  • “Будинок з циганським дизайном”

Не зацінили і камін у золоті, який створює алюзію мавританського стилю. Затишну атмосферу, втілену руками українських майстрів, оцінили по-своєму, написавши:

“А навіщо такі панти?”

Що не так з будинком Камалії Захур

Не вподобали підписники і високу стелю у маєтку Захура. Великі стіни та правильний ракурс створюють атмосферу справжнього замку. Втім, у коментарях люди питають, як же ж збирати павутиння у такому приміщенні. Камалія ж не пройшла повз такої зацікавленості та пояснила, що ставлять спеціальні конструкції для прибирання.

Що не так з будинком Камалії Захур

Навіть сходи, виконані у мінімалістичному білому камінні підпали під пильне око диванних критиків, які порівняли стиль будинку виконавиці з тим, що був на кораблі “Титанік”.

Що не так з будинком Камалії Захур

Та сама артистка не зважає на такі репліки. Вона вклала душу у свою оселю, а незвичний стиль легко пояснюється походженням Мохаммада та цікавістю східною культурою Камалії. Вона залюбки долучається до пакистанських традицій і навіть відзначає тамтешні свята.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини