Як виглядав Хостікоєв, коли в нього закохалась Наталія Сумська: жодна жінка не встояла би перед цим красенем

Відома українська актриса вже давно перебуває у шлюбі зі своїм колегою Анатолієм Хостікоєвим. Як коханий чоловік Наталії Сумської виглядав, коли вони були молодими?

Ольга та Наталія Сумські – одні з найвідоміших українських актрис сучасності. Старша сестра славетної династії акторів свого часу зустріла кохання всього свого життя. Знаменитість вже давно перебуває у шлюбі з Анатолієм Хостієковим. Як виглядав чоловік, коли був молодим – у часи, коли вони з Наталію Сумською тільки-но зустрілись.

Як виглядав чоловік Наталії Сумської у молодості

Відома українська актриса зустріла свого майбутнього чоловіка ще за часів навчання в університеті. Знаменитості навчались на акторів і дуже довгий час залишались виключно друзями. Основним фактором, чому про романтику не було навіть думок, стало те, що зіркові друзі перебували в офіційних шлюбах з іншими людьми.

Як виглядав у молодості чоловік Наталії Сумської Анатолій Хостієков
Як виглядав у молодості чоловік Наталії Сумської Анатолій Хостієков

Майбутній чоловік Наталії Сумської до одруження з нею перебував у шлюбі двічі. Анатолій Хостієков також має сина від другого шлюбу. Крім того, чоловік радо прийняв доньку Наталії Сумської від першого шлюбу – Дарина Мамай.

Відома українська актриса Наталія Сумська зі своїм чоловіком Анатолієм Хостієковим
Відома українська актриса Наталія Сумська зі своїм чоловіком Анатолієм Хостієковим

Наразі невідомо, коли точно почались стосунки зіркової пари, адже вони довго приховували свій зв’язок. Втім, 1996 року Наталія Сумська народила від Хостієкова сина В’ячеслава. Саме з цього моменту публіка знала напевно – відомі українські актори закохані і живуть разом.

Чоловік Наталії Сумської Анатолій Хостієков у молодості
Чоловік Наталії Сумської Анатолій Хостієков у молодості

До слова, Анатолій Хостієков став першим та єдиним чоловіком серця для Наталії Сумської. Перший офіційний шлюб відомої української актриси, хоч і тривав відносно довго, справжнього щастя не приніс. Перший офіційний чоловік знаменитості, оператор Ігор Мамай, дуже швидко після весілля зрозумів, що його обраниця живе у світі ілюзій і любить не реальну людину, а вигаданий образ.

Ба більш, пізніше Наталія Сумська пізніше зізналась, що насправді вона ніколи не любила свого першого чоловіка. Вийти за нього заміж знаменита українська актриса вирішила виключно через тиск суспільства – мовляв, довго у дівках сиділа.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини