Пухкі ноги, животик і нещасний вид: Мішина показала, як виглядала 4 місяці тому до кардинального схуднення

Відома українська актриса продемонструвала приголомшливі фотографії свого перевтілення. Всього чотири місяці тому зірка мала зайві кілограми та чимало комплексів

Ксенія Мішина – не лише відома українська актриса, а й справжній приклад для своїх шанувальників. Чи не всі фанати знаменитості завжди вважали, що зірка має ідеальну фігуру. Втім, зізналась нещодавно актриса, деякий час тому вона мала проблеми з вагою. Ксенія Мішина поділилась з прихильниками, що всього чотири місяці тому вона мала зайві кілограми та навіть не могла дивитись на себе у дзеркалі.

Знаменитість зізналась, що набрала додаткові кілограми на тлі стресу через проблеми в особистому житті та початок повномасштабної війни. Ксенія Мішина довго шукала вирішення проблеми та врешті-решт зуміла не лише повернути собі фігуру, яку мала раніше, а й напрацювати в залі форму, яку наразі вважає найкращою за все своє життя.

Ксенія Мішина показала фото до та після свого кардинального схуднення
Ксенія Мішина показала фото до та після свого кардинального схуднення

Українська актриса зізналась: вона усвідомила, що час щось змінювати, коли припинила відчувати в собі жіночність. Ксенія Мішина зазначила, що її моральний стан був дуже пригніченим, але вона не здавалась. Зірка впевнена, якщо не подобається відображення у дзеркалі – слід прагнути до того, аби себе полюбити.

На особистій сторінці Ксенія Мішина зізналась, що схуднення – це лише верхівка айсберга. Насправді зміни починаються зсередини, тому й прагнення до ідеалу означає не лише відмінну фізичну форму, а й внутрішню гармонію та любов до себе.

Ксенія Мішина вразила фотографіями після схуднення
Ксенія Мішина вразила фотографіями після схуднення

Знаменитість наголосила, що на початку свого шляху до ідеальної фігури чотири місяці тому, вона думала лише про фізичну форму. Втім, пізніше зуміла відшукати людей, які допомогли їй усвідомити – зміни починаються зсередини. Актриса зізналась, що команда професіоналів допомогли їй змінити себе та свої пріоритети.

Цей шлях почався 4 місяці тому, де спочатку я була одержима красивою фігурою, а потім людьми! Геніальними людьми, які наштовхнули мене на глобальну зміну ідеалів та пріоритетів, які змусили прокинутися і розплющити очі. Пам’ятаєте таку, здавалося б, банальну фразу “я ніколи не буду колишньою”? Так ось це про мене.

– зізналась Ксенія Мішина.

Мішина показала, як виглядає після неймовірного схуднення
Мішина показала, як виглядає після неймовірного схуднення

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини