Такою народилась: як виглядає епатажна донька Ольги Фреймут, яка має аристократичне британське коріння

Відома українська журналістка та телеведуча виховує трьох дітей. Як виглядає та чим займається старша донька Ольги Фреймут, яка сьогодні перебуває далеко за межами України

Свого часу Ольга Фреймут стала однією з найвідоміших телеведучих в Україні. Особливу популярність знаменитості приніс славетний тандем з Сергієм Притулою та Олександром Педаном. Сьогодні знаменитості вже не з’являються на телеекранах разом, а Притула після початку повномасштабної війни й взагалі полишив думку про повернення на розважальне телебачення. Втім, про зірок, зокрема про Ольгу Фреймут, говорять багато.

Так, наприклад, шанувальники цікавляться не лише професійною діяльністю української журналістки, а і її родиною. Наразі знаменитість перебуває у шлюбі з Володимиром Локотком. Разом вони виховують двох спільних дітей. Втім, ще на початку своєї кар’єри Фреймут стала мамою старшої доньки Злати. Що відомо про життя дівчинки?

Як виглядає старша донька відомої української журналістки Ольги Фреймут
Як виглядає старша донька відомої української журналістки Ольги Фреймут

Старша донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл здобула неоднозначну славу серед шанувальників – своїх і маминих. Одні вважають поведінку зіркової доньки занадто неприйнятною, інші захоплюються сміливістю та впевненістю 17-річної дівчини. Лише один факт залишається незмінним – Злата Мітчелл ніколи не звертала уваги на критику сторонніх.

До слова, зіркова мама дівчини належить до другої категорії вищеописаних людей. Раніше Ольга Фреймут зізнавалась, що її старша донька завжди надихала її. Відома українська журналістка ніколи не втрачала можливості нагадати публіці, як сильно пишається Златою. Зокрема, Ольга Фреймут розповідала, що її старша дитина завжди надихала її любити себе та бути впевненою.

Старша донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл має британське коріння та живе у США
Старша донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл має британське коріння та живе у США

Злата Мітчелл з’явилась на світ у лютому 2006 року. Тоді Ольга Фреймут проходила стажування за кордоном, у Великобританії. Там знаменитість захопилась Нілом Мітчеллом, галантним британським аристократом, і завагітніла від нього. Втім, сьогодні знаменитість не любить пригадувати про батька своєї старшої доньки, адже, зізнається, з вибором чоловіка тоді помилилась. Тим часом Злата спілкується зі своїм батьком. Той факт, що українська журналістка та її колишній коханий не змогли побудувати стосунків, не означає потребу обмежувати законне право доньки й тата на спілкування, впевнена Фреймут.

Останні фотографії донька відомої телеведучої та журналістки Ольги Фреймут
Останні фотографії донька відомої телеведучої та журналістки Ольги Фреймут

Сьогодні донька відомої української журналістки мешкає та навчається у Сполучених Штатах Америки. У Каліфорнії Злата Мітчелл відвідує приватну школу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини