Остапчук показав архівне фото з донькою від Войченко: за 6 років шоумен не змінився, а ось Емілія підросла

Ведучий і шоумен має двох дітей від першої дружини Олени Войченко. Нещодавно Остапчук вирішив пригадати, як виглядала його старша донька Емілія 6 років тому

Один з найвідоміших ведучих України набагато більше зацікавлює шанувальників подробицями особистого життя, ніж професійною діяльністю. Знаменитість офіційно перебував у шлюбі два рази, а нещодавно, як запідозрили шанувальники, одружився втретє. Від найпершого шлюбу Володимира Остапчука з Оленою Войченко у шоумена є діти – донка Емілія та син Еван.

Наразі зіркові дітлахи живуть за кордоном, а довгий час між Остапчуком і Войченко прогресував скандал, тому й побачити своїх нащадків артистові майже не вдавалось. Останній раз зірка навідувався в гості до Емілії та Евана влітку 2022 року. Схоже, зірковий батько зараз дуже сумує, адже давно не бачив дітей.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість опублікував архівну фотографію зі своєю донькою. Зроблений цей кадр був 2017 року, коли Володимир Остапчук вирішив піти з Емілією до суші-бару.

Володимир Остапчук пригадав, як виглядала його донька 6 років тому
Володимир Остапчук пригадав, як виглядала його донька 6 років тому

Крім того, сьогодні для Володимира Остапчука особливий день, адже 5 років тому на світ з’явився його молодший син Еван-Олександр. Про це знаменитість повідомив на особистій сторінці в Інстаграмі, додавши до нового допису щемливе відео, на якому тримає новонароджену дитину на руках. Зірковий тато ніжно привітав свого сина з його днем.

Володимир Остапчук зазначив, що сьогодні його син вже великий та усміхнений красунчик, втім для свого батька він у пам’яті залишився крихітним новонародженим малюком. Шоумен побажав своєму синові завжди любити цей світ і ставитись до нього з вдячністю, але, найголовніше, – пам’ятати про батьківську любов.

Пам’ятай, я завжди буду поруч, навіть якщо фізично за тисячі кілометрів

– зазначив Остапчук.

Син Остапчука сьогодні святкує день народження
Син Остапчука сьогодні святкує день народження

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини