Кольє-калина за 65 тисяч і вишиванка за 4 тисячі: найдорожчі аксесуари першої леді України Олени Зеленської

Публіка не втомлюється захоплюватись стилем першої леді України. Пропонуємо пригадати, які з коштовностей Олени Зеленської, в яких вона з'являлась на публіці, коштували найдорожче

Раніше – дружина відомого українського актора й шоумена, його натхненниця та опора, мати двох дітей і берегиня сімейного вогнища, економістка та сценаристка. Сьогодні – перша леді України, яка об’єднала всі свої вміння для того, аби розвивати країну культурно, освітньо, медично, гуманітарно. Крім своєї нової професійної діяльності, знаменитість не припиняє захоплювати українців стилем. У світ Олена Зеленська виходить завжди у стриманих, але неймовірних образах.

Ні для кого не секрет, що важливою складовою будь-якого стильного та гармонійного наряду є правильно підібрані аксесуари. Пропонуємо пригадати деякі з прикрас, які у той чи інший час носила Олена Зеленська, а також дізнатись, скільки ж коштують аксесуари та наряди, які одягала перша леді України.

Коштовні аксесуари та наряди Олени Зеленської

Нещодавно на особистій сторінці першої леді України в соціальній мережі Інстаграм з’явився новий допис зі стильним знімком. Олена Зеленська опублікувала фотографію, на якій позує перед камерою в однотонній чорній сорочці з рукавами-ліхтариками, а доповнює образ кольє-калина від українського бренду SOVA. На офіційному сайті така прикраса коштує 65 тисяч гривень.

Перша леді України в кольє за 65 тисяч гривень
Перша леді України в кольє за 65 тисяч гривень

На початку цього року Олена Зеленська вирушила до Швейцарії, де у Давосі зустрілась зі спадкоємцем королівства Ліхтенштейн та відвідала форум у Давосі. Для події перша леді України обрала лаконічний та простий, але неймовірно стильний образ. Олена Зеленська одягла сорочку з чорною вишивкою від бренду Must have, яка коштує 4 тисячі гривень.

Олена Зеленська у вишиванці за 4 тисячі гривень
Олена Зеленська у вишиванці за 4 тисячі гривень

Під час поїздки до Канади 2019 року на один із заходів, присвячених вшануванню пам’яті загиблих у Голодомор, перша леді України одягла приголомшливу сукню-вишиванку синього кольору від українського бренду Vita Kin, який має попит навіть у Голлівуді. Вартість такого наряду складає понад 2,5 тисячі євро, що еквівалентно близько 100 тисячам гривень.

Олена Зеленська у стильній сукні-вишиванці
Олена Зеленська у стильній сукні-вишиванці

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини