Алла Пугачова і Максим Галкін у жовто-блакитному, дочка Ліза у вишиванці: сім’я Примадонни підтримала Україну

Співачка Алла Пугачова разом з родиною 24 лютого полишила рф, тим самим виказавши свою позицію стосовно війни. Проте, Примадонна і раніше натякала, що росію не підтримує.

Співачка Алла Пугачова та Максим Галкін стали справжніми вигнанцями на своїй Батьківщині. Якщо Примадонні просто приписують у мережі абсурдні нісенітниці про вік, її самопочуття та зовнішній вигляд, то її чоловіка цькували відверто. Та навіть те, що з гумориста робили вигнанця, не зупинило його у поглядах та оцінці ситуації.

На своїх виступах артист з’являвся у жовто-блакитному костюмі, прикрашав свої наряди хусточками у кольорах нашого прапора, а виручені з концертів кошти передавав на користь знедолених українців.

Родина Алли Пугачової підтримала Україну у цікавий спосіб

Алла Борисівна проявила себе ще у 2014-му році. Вона завжди утримувалася від участі у пропагандистських концертах в рф та не говорила ні слова підтримки окупації Криму чи Донбасу. У 2014-му році, у розпал війни у Донецькій та Луганській областях, вона вийшла на червоний хідник у блакитній блузці та жовтій спідниці.

Сім’я Примадонни підтримала Україну

Цікаво, що ще у 1993-му році вона висловлювала свою шану нашій країні та культурі. Виявляється, Примадонна співала у Києві українською. Обрала для концерту пісню “Рідна мати моя”. І хоч виходило виконувати рядки з акцентом, все одно прихильники були раді почути її виконання.

Побачили фанати Галкіна, що він прищеплює повагу до нашої культури і своїм дітям, після того, як популярний чоловік опублікував світлину дочки Лізи у віночку із соняхів. В об’ємній блузці білого кольору прихильники розгледіли вишиванку.

Нагадаємо, що Алла Пугачова на певний час таки верталася у росію, проте її візит був нетривалим. Подейкували, що співачка приїздила продати своє майно, але сама вона лишила такий візит без коментарів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини