Сукні, які зроблять тіткою: модні провали Тіни Кароль, Олі Полякової, Світлани Лободи, Наді Дорофєєвої

Зірки у гонитві за ажіотажем та аплодисментами прихильників часто експериментують з образами. Та не завжди сміливі рішення сприймаються так, як було замислено авторами.

Знамениті українки дуже ретельно ставляться до свого образу та відшукують найдивовижніші наряди. Втім, не завжди такі творчі експерименти викликають фурор.

Тіна Кароль кардинально трансформувала свій образ у 2021-му році разом зі своїм репертуаром. Втім, на думку прихильників, не всі її нові сценічні костюми були вдалими. Плаття у смужку, в якому артистка виступала на Atlas Weekend глядачі розкритикували, зазначивши, що такий візерунок її зробив повнішою та додав віку.

Модні провали зірок

А ось Надю Дорофєєву розкритикували за повсякденний образ з мереживом. Зірці у коментарях дорікнули, що топ-білизна поверх футболки виглядає, як бабусин та не пасує поп-діві.

За плаття отримала від підписників на горіхи і Світлана Лобода, коли показала фото у незвичайній сукенці у червону квітку. Пишні троянди прикрили всі важливі місця співачки, а зверху вона доповнила образ блейзером. Дорікнули зірці за її смак, а під публікацію ще й набігли інтернет-тролі, які глузували не стільки з наряду, скільки з позиції артистки. На ці недобрі слова виконавиця не стала відповідати.

Кому не звикати до в’їдливих коментарів стосовно свого стилю — так це Поляковій Ользі. Суперблондинка обожнює приміряти різні образи і її вподобання не завжди оцінюють гідно користувачі Інстаграму. Які тільки вислови у свою адресу не отримувала співачка. Підколоти її намагалися навіть під леопардовим стилем, який зірка показала до флешмобу про поставку Україні зброї.

За аутфіти не по віку критикували в Інстаграмі і Настю Каменських. Нова строга чорна сукня, в якій зараз часто виступає дружина Потапа викликала бурхливу реакцію у фанатів, які не забули зазначити, що поп-діву такий фасон старить.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини