Нові докази того, що Ірина Білик возз’єдналася з Дмитром Коляденко: готують сніданки та неприкрито обіймаються

Нещодавно у мережі промайнули чутки про те, що співачка Ірина Білик возз'єдналася з колишнім Дмитром Коляденком. Чи правда це та чому зірки знову називають себе родиною?

Ірина Білик вже давно живе без чоловіка та самостійно виховує дитину. Втім, мережею поповзли чутки про те, що зірка знову разом зі своїм колишнім. І ця інформація не є безпідставною, адже співачка опублікувала з Дмитром Коляденком відео у популярній мережі Тік-Ток.

Безневинні відео під музику змінили свій характер, коли знаменитість підняла тему спільних сніданків, підписавши допис так:

“Ану зізнавайтесь, хто кому в вашій сім’ї готує сніданок?”

На фоні замайорів екс-ведучий “Шоу-манії”, який намагався підготувати популярну білявку виноградом.

Нові докази того, що Ірина Білик возз’єдналася з Дмитром Коляденко

У коментарях прихильники схвально зазначили:

“Дочекався свою Іруську”

Втім, відверто про свої почуття ці зіркова пара не говорить. Були часи, коли Дмитро коментував шлюб своєї колишньої, коли та носила обручку від фотографа Аслана Ахмадова. Дуже шкодував артист, що в його екс-коханої не виходило жити разом з чоловіком і їй доводилося виховувати самій сина. Цікаво, що великого суму з приводу розлучення Ірини, шоумен не продемонстрував. Зичив їй знати нового обранця.

Стосунки Білик і Коляденка були насиченими та пристрасними
Нові докази того, що Ірина Білик возз’єдналася з Дмитром Коляденко

До речі, навіть після розлучення знаменитості спілкувалися. А ось під час свого бурхливого роману узаконити свої стосунки так і не вийшло. Жили у фактичному шлюбі виконавці з 2003 по 2006 роки. За словами Коляденка, він робив пропозиції руки та серця своїй милій, але чомусь вона так і не пішла під вінець.

Нагадаємо, що спільних дітей в Ірини Білик та Дмитра Коляденка не було. На час, коли вони стали офіційно парою, співачка виховувала сина від свого другого обранця, Андрія Оверчука. Нині знаменитість ставить на ноги найменшого наступника, Табріза, який народився від сурогатної матері.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини