Маша Єфросиніна показала, як її чоловік виглядав до війни і зараз: з сивою бородою, але посмішка не зникає

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна показала свого чоловіка Тимура Хромаєва, який з початку вторгення захищає Україну під нападників.

Українська тереведуча Маша Єфросиніна познайомилася зі своїм чоловіком 20 років тому. За цей час вони пережили дуже багато подій, але вторгення зі сторони російської федерації перевернуло їхнє життя на 180 градусів. Тимур Хромаєв без попередження прийняв рішення їхати на фронт, поставивши Машу перед фактом. На честь дня народження кохана привітала свого чоловіка та показала, як він виглядає під час війни та яким був до неї.

“З днем народження, мій Тимуре! Тепер я знаю, як це – панічно боятися та пишатися одночасно…”, – пише Маша Єфросиніна.

Маша Єфросиніна показала свого чоловіка на службі
Маша Єфросиніна показала свого чоловіка на службі

Прихильники в коментарях підтримали зірку та долучилися до привітань її коханого чоловіка, який мужньо захищає нашу Україну:

  • “Маша, в мене аж серце заколотилося… Буде жити Ваш Тимур до 120 років! Міцного здоров’я і довголіття! З днем народження!”,
  • “Машуня, вітаю з іменинником! І бажаю вам мира і любові! В дуже прямому сенсі і в величезно глобальному!!! Тимур, якщо ти це читаєш — ми дуже тобою всі пишаємось! Але Марійка більше всіх, з днем народження!”,
  • “Маріє! Оце можна хіба зараз в чб фото виставляти?! Я злякалася, шо Ви прощаєтеся з коханим. Тьфу-тьфу-тьфу на вас обох! Довжелезних років життя разом, а після перемоги – пліч-о-пліч! Низький уклін Тимуру за його мужній вибір – за те, що стоїть за нас усіх! Найшвидшого повернення з перемогою живим і неушкодженим!”.

До слова, зірка розповідала про знайомства з Тимуром і розвиток їхніх стосунків, який трапився досить цікавим способом. Пара тривалий час спілкувалася, а після близькості Тимур просто зник. Він перестав їй писати, дзвонити і таке інше. В той час Маша Єфросиніна прийняла рішення написати чоловікові перша.

Маша Єфросиніна привітала свого чоловіка з днем народження
Маша Єфросиніна привітала свого чоловіка з днем народження

Справа в тому, що в неї був день народження і цього дня їй вручали премію. Вона дуже не хотіла в такий святковий день приходити на премію сама, тому попросила в Тимура сходити з нею. Вона написала довге текстове повідомлення, на що отримала коротеньке: “Звісно”. Дівчина було здивована і почала вже сумніватися в своїх діях, але він приїхав і по ньому можна було побачити, що він не знає, що в Маші день народження.

Коли пара приїхала на премію і Маші вручали нагороду – весь зал почав співати їй привітання з днем народження, а чоловік від сорому сидів червоним, наче помідор. Після цього інциденту він швидко реабілітувався і того ж вечора орендував цілий ресторан та подарував їй вишуканий букет бордових троянд.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини