Накивав п’ятами, щоб бути разом з коханою: онук Софії Ротару вперше показав свою дівчину-супермодель

Син відомої української співачки Софії Ротару подарував зірковій мамі двох онуків. Старший син Руслана Євдокименка наразі живе за кордоном зі своєю дівчиною-супермоделлю

Відома українська співачка одна з небагатьох знаменитостей, яка буквально стала живою легендою, але при цьому зуміла побудувати щасливу родину. Чоловік знаменитості Анатолій Євдокименко відійшов у засвіти 2002 року, втім залишив коханій дружині по собі радісні спогади про найкращі моменти життя у вигляді спільних дітей та онуків. Свого часу зіркова пара стала батьками сина Руслана, який подарував їм двох онуків.

Вчора, 23 березня, Анатолій Євдокименко молодший відзначив свій день народження. Чоловікові виповнилось 29 років, а свято знаменитість зустрів у компанії своєї коханої дівчини. До слова, саме з нагоди дня народження він вирішив нарешті показати, як виглядає жінка, яка полонила його серце. Обраницею зіркового онука виявилась Елізабет Трейгерман, українська супермодель.

Як виглядає дівчина онука Софії Ротару Анатолія Євдокименка
Як виглядає дівчина онука Софії Ротару Анатолія Євдокименка

Кохана дівчина онука відомої української співачки з нагоди дня народження свого бойфренда привітала його на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Елізабет опублікувала серію спільних фотографій. На цих кадрах закохані позують в обіймах одне одного на тлі приголомшливих краєвидів, як от, наприклад, веселка чи захід сонця.

Мій іменинник! Я завжди з тобою та завжди для тебе. Ти дуже талановитий, розумний, добрий, люблячий і дбайливий чоловік. Дякую тобі за все

– ніжно привітала коханого Елізабет Трейгерман і додала, що дуже пишається своїм бойфрендом.

Дівчина Анатолія Євдокименка молодшого привітала його зі святом
Дівчина Анатолія Євдокименка молодшого привітала його зі святом

Нагадаємо, що 29 років тому на світ з’явився Анатолій Євдокименко молодший – онук Софії Ротару, якого назвали на честь зіркового батька. Після початку повномасштабної війни в Україні чоловік разом зі своїм батьком намагались покинути територію країни та виїхати до Європи, втім спроба не увінчалась успіхом. На кордоні чоловіків затримали та повернули до України.

Деякий час потому Анатолій Євдокименко молодший вийшов на зв’язок і повідомив, що таки знайшов спосіб покинути територію країни. До слова, тоді знаменитість скаржився на те, що відчуває себе кочівником, а такий стиль життя йому не імпонує.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини