Джамала показала фото зі свого дитинства в рідному Криму: “Все на своїх місцях, не видно безладу”

Українська співачка та переможниця "Євробачення-2016" Джамала любить занурюватися в спогади. Цього разу зірка показала своє минуле життя в Криму.

Українська співачка Джамала продовжує активно вести соціальні мережі та показує не лише свою творчість, але й життя під час повномасштабного вторгення. Жінка активно займається волонтерством і допомагає нашій країні наблизитися до бажаної перемоги.

Не проти Джамала й поностальгувати. Редакція сайту Добрі новини відшукала старенькі фото юної співачки з рідного Криму. Джамала показала, як вона виглядала в юності під час мирного життя на улюбленому півострові.

Джамала показала фото з мирного Криму
Джамала показала фото з мирного Криму

На першому фото можна побачити усміхнене дівча в домашньому одязі. Майбутня зірка світової сцени навіть не здогадувалась, на скільки знаменитою вона буде. Джамала лежить на дивані в топі оранжевого кольору та кольорових домашніх шортах. На іншому фото така ж усміхнена маленька дівчинка вішає речі на балконі свого будиночку.

Зірка пригадала, як їй жилося раніше в приватному будинку. В юності дівчинка страшенно заздрила своїм подружкам, які жили в багатоповерхівках, бо вона думала, що там зовсім не потрібно прибирати, на відміну від величезного будинку. В Джамали з її сестрою було доволі багато хатньої роботи, вона завжди мріяла про власну квартиру.

Джамала показала фото з дитинства
Джамала показала фото з дитинства

Зараз зірка живе у квартирі, але почала замислюватись над своїм будиночком. Як каже зірка, вона виросла біля свого городу, садка і їй надзвичайно подобається така домашня атмосфера, але в квартирі їй поки також живеться дуже добре.

“Так, у мене є дуже затишна квартира, яку я дуже люблю, там є все необхідне. Але зараз хочеться заземленості. Раніше я про це не замислювалася, хоча все дитинство прожила в приватному будинку зі своїм городом, садом, величезною кількістю обов’язків, з кімнатою, яку постійно далила з різними родичами”, – розповіла співачка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини