Ксенія Мішина зробила пірсинг носа та одягла величезну сережку: на схудненні актриса зупинитись не змогла

Відома українська актриса останнім часом дуже активно змінює свою зовнішність. Тепер знаменитість вирішила зробити пірсинг носа й обрала масивну сережку

Нещодавно відома українська актриса та головна героїня першого сезону реаліті-шоу “Холостячка” ошелешила несподіваними новинами. Знаменитість останні декілька місяців активно займалась спортом, тримала дієту та скинула, за її словами, зайві кілограми. Сьогодні Ксенія Мішина важить 48 кілограмів, а таку свою фізичну форму називає найкращою за все життя.

Разом з тим, схоже, що останнім часом знаменитості закортіло повністю змінити своє життя або, принаймні, спробувати. В останній фотосесії, результатами якої знаменитість поділилась на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм, актриса позує на камеру з величезною сережкою у носі. Якщо пригледітись, то можна зрозуміти, що це – аксесуар, який одягається без проколювання, втім такі зміни іміджу зірці пасують.

Ксенія Мішина показала фотографії з пірсингом носа
Ксенія Мішина показала фотографії з пірсингом носа

На опублікованих в особистому блозі фотографіях Ксенія Мішина зображена на кадрах великим планом. Таким чином особливо добре видно, як виглядає зірка українського кіно та телебачення з незвичайним аксесуаром в носі. Важко сказати, що сережка в носі не пасує знаменитості, оскільки насправді актриса виглядає в такому образі доволі екстравагантно, виключно в позитивному значенні.

Сережка в носі додає загальному образу пікантності, а у поєднанні зі сміливим поглядом Мішиної, яким вона дивиться в приціл камери, пірсинг грає новими барвами. Такий аксесуар в носі знаменитості стовідсотково освіжає загальний зовнішній вигляд і робить Ксенію Мішину ще сміливішою.

Як виглядала б Ксенія Мішина, якби мала сережку в носі
Як виглядала б Ксенія Мішина, якби мала сережку в носі

Нагадаємо, що нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Ксенія Мішина поділилась історією про своє схуднення. За чотири місяці знаменитості вдалось привести тіло в ідеальну форму. Попри всю критику актриса почувається дуже добре й комфортно у своїй новій вазі.

До слова, раніше зірка українського кіно розповідала, що худнути їй допомагала команда професіоналів, а час від часу вона могла тренуватись у спортивній залі навіть по 6 разів на тиждень. Під час схуднення Мішина змінилась не лише зовнішньо, а й внутрішньо.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини