Катерина Осадча показала рідкісне фото сина від Олега Поліщука: хлопець виріс і став копією Олега Винника

Сьогодні відома українська телеведуча перебуває у щасливому шлюбі зі своїм колегою Юрієм Горбуновим, втім раніше Катерина Осадча народила сина іншому чоловіку

Відома українська ведуча Катерина Осадча здобула всеукраїнське визнання завдяки своїй епатажності та сміливості. Шанувальники свого часу познайомились зі знаменитістю, яка полюбляла носити дивакуваті, але завжди яскраві капелюшки. Сьогодні ж Катерина Осадча посерйознішала та помітно змінилась у всіх сферах свого життя – і професійній, і особистій.

Знаменитість є не лише успішною телеведучою, але й щасливою мамою. Загалом у Катерини Осадчої є троє дітей. Двох молодших синів Івана та Данила вона народила у шлюбі з колегою по цеху Юрієм Горбуновим. Найстарший син знаменитості Ілля Поліщук на світ з’явився 2002 року, коли відома українська ведуча перебувала у шлюбі зі своїм колишнім чоловіком, депутатом.

Як виглядає найстарший син Катерини Осадчої
Як виглядає найстарший син Катерини Осадчої

2001 року відома українська телеведуча Катерина Осадча вийшла заміж за народного депутата Олега Поліщука. У цьому шлюбі 2002 року на світ з’явився первісток зірки – син Ілля. На жаль, шлюб швидко розпався. Головною причиною розлучення став напружений графік роботи чоловіка. Втім, телеведуча не перешкоджає спілкуванню колишнього коханого з його сином. Поліщук часто спілкується з Іллею та їздить з ним у різні країни.

До слова, син відомої української телеведучої не любить публічності та повсякчас уникає уваги шанувальників зіркової мами та прицілів камер. Втім, час від часу Катерина Осадча таки показує фанатам фотографії свого первістка та розповідає, що відбувається в його житті. Так, наприклад, середню освіту хлопець здобув у приватній столичній школі, а після випуску вирушив навчатись до Університету Мериленду в Америці.

Катерина Осадча показала свого найстаршого сина Іллю Поліщука з наймолодшим
Катерина Осадча показала свого найстаршого сина Іллю Поліщука з наймолодшим

Слід зазначити, що зірковий син є чимось схожим на відомого українського співака Олега Винника. Річ у тім, що й артист, і син Катерини Осадчої носять майже однакову зачіску. Волосся Іллі Поліщука має світлий колір, а довжина та стрижка сильно нагадують імідж головного вовка країни. Найголовніше, що відрізняє двох знаменитостей – зріст.

Син Катерини Осадчої має зачіску, схожу на стрижку Олега Винника
Син Катерини Осадчої має зачіску, схожу на стрижку Олега Винника

Річ у тім, що зріст відомого українського співака складає 175 сантиметрів. Син Катерини Осадчої у свої 19 років вже перегнав зіркову маму – на фотографіях видно, що юнак дещо вищий за українську телеведучу. Для порівняння, Катя Осадча має зріст 180 сантиметрів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини