Святкує 30-річний ювілей і співає пісні: як виглядає син Діми Коляденка, якому Ірина Білик може стати мачухою

Відомий український шоумен і хореограф Дмитро Коляденко виховав з колишньою дружиною творчого сина. Як сьогодні живе Філіп, який скоро святкуватиме 30-річний ювілей?

Особисте життя відомого українського шоумена завжди дивувало шанувальників. Хоча в юності від Дмитра Коляденка пішла жінка, поки він служив в армії, пізніше він таки знайшов своє кохання – Олену Коляденко, з якою в шлюбі провів 10 років. У союзі з колишньою дружиною знаменитість став щасливим батьком первістка. В шоумена є дорослий син Філіп, про якого знають не всі прихильники хореографа.

Річ у тім, що Дмитро Коляденко куди частіше пригадує минуле з Іриною Білик, оскільки ця пара була свого часу чи не найпопулярнішою в українському шоубізнесі. Коли шоумен опинився на піку своєї популярності, він будував стосунки зі співачкою. А ось про свій перший шлюб, в якому таки артист і відчув радість батьківства, він пригадує не так часто.

Дмитро Коляденко зі своєю колишньою дружиною та маленьким сином
Дмитро Коляденко зі своєю колишньою дружиною та маленьким сином

Єдиний син українського шоумена народився 1993 року, а свій 30-річний ювілей святкуватиме наступного місяця. Філіп, як і його батько, виріс творчою особистістю. Своїм призванням він завжди вважав музику. З 2012 року син Дмитра Коляденка є учасником гурту KADNAY. Разом з Філіпом у бенді також виступає Дмитро Каднай, який прославився завдяки шоу “Фабрика зірок”.

Учасники популярного гурту роблять нестандартну й молодіжну музику, а майже всі їхні пісні написані англійською мовою. До слова, 2017 року з піснею “Freedom in My Mind” популярний український гурт брав участь у Національному відборі на Євробачення, втім юнакам не вистачило буквально декілька голосів, щоб представляти рідну країну на пісенному конкурсі.

Як сьогодні виглядає син Дмитра Коляденка від першого шлюбу

До слова, нещодавно Філіп Коляденко випустив перший сольний альбом “Пролог”. Знаменитість виступає під псевдонімом Phil it. Коментуючи свої нові композиції, чоловік зазначив, що його новий альбом є уривком із життя людини. Філіп Коляденко зазначив, що зробити реліз композицій потрібно було для того, щоб позбутись від страхів та переживань. Артист наголосив, що музика є провідником почуттів, який допомагає почуватись краще.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини