Троє дітей та одна онучка: як виглядають всі нащадки зіркового чоловіка Катерини Осадчої Юрія Горбунова

Відомий український ведучий Юрій Горбунов має цікаве та насичене особисте життя. Пригадуємо, як виглядають всі діти знаменитості від різних жінок та що відомо про онучку знаменитості

Юрій Горбунов, відомий український телеведучий та актор, сьогодні перебуває у стосунках зі своєю колегою Катериною Осадчою. Втім, свого часу знаменитість одружився з іншою жінкою. Від колишньої в артиста залишилась старша донька, а у новому шлюбі чоловік двічі став щасливим батьком двох синів. Пригадуємо історію особистого життя Юрія Горбунова.

Перший шлюб Юрія Горбунова

Вперше відомий український телеведучий пішов під вінець 1995 року. Тоді майбутня всеукраїнська зірка познайомився зі своєю колегою в Івано-Франківському театрі. Людмила танцювала балет, перебувала в шлюбі та виховувала доньку. Втім, в один момент просто друзі зрозуміли, що їхні почуття вийшли на новий рівень. Тоді майбутня колишня дружина Горбунова розлучилась з першим чоловіком і почала стосунки з ведучим.

Юрій Горбунов зі своєю першою дружиною
Юрій Горбунов зі своєю першою дружиною

Знаменитості будували гармонійні стосунки, а Юрій Горбунов вирішив удочерити дівчинку, яка народила Людмила в першому шлюбі. На жаль, у вільному доступі фотографій дівчини немає, втім є фото її доньки – онуки відомого українського ведучого. До слова, дідусем Горбунов став 2011 року.

Юрій Горбунов з першою дружиною та онучкою від старшої доньки
Юрій Горбунов з першою дружиною та онучкою від старшої доньки

Шлюб Горбунова з Осадчою

2015 року відомий український ведучий розлучився зі своєю першою дружиною. Втім, довго один знаменитість не залишався. Вже незабаром Юрій Горбунов ближче познайомився зі своєю колегою Катериною Осадчою. Зіркова пара з екранної перетворилась на реальну й 2017 року вони стали батьками свого первістка Івана. Того ж року вони відгуляли весілля.

2021 року стало відомо про народження молодшого сина зіркової пари. Катерина Осадча народила хлопчика, якого назвали Данилом. Сьогодні щасливий батько разом з коханою дружиною виховує спільних дітей та вважає себе найщасливішим.

Як виглядають діти Юрія Горбунова від Катерини Осадчої
Як виглядають діти Юрія Горбунова від Катерини Осадчої

До слова, дружина Юрія Горбунова Катерина Осадча в шлюбі з ведучим не вперше стала мамою. Раніше знаменитість перебувала в стосунках з депутатом Олегом Поліщуком, від якого народила найстаршого сина Іллю.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини