“Актори індійського кіно”: Дмитро Гордон показав, як виглядав 33 роки тому з пишною шевелюрою і друзями

Відомий український журналіст Дмитро Гордон показав, як виглядав влітку 1989 року. Єдине, що змінилось за 33 роки – зачіска. Тепер у знаменитості замість шикарного волосся лисина

Дмитро Гордон прославився серед шанувальників своєю журналістською діяльністю. Знаменитість брав інтерв’ю у багатьох відомих діячів з різних країн, а загалом список усіх респондентів, з ким ведучий коли-небудь спілкувався налічує чимало представників і політичної, і культурної сфери. Втім, як і у випадку будь-якої відомої персони, шанувальники Гордона цікавляться не лише професійною діяльністю Гордона, а і його особистим життям.

Відомий український журналіст активно веде власний блог у соціальній мережі Інстаграм. На своїй сторінці знаменитість постійно ділиться з підписниками новими дописами, свіжими фотографіями та цікавими історіями. Час від часу Дмитро Гордон надихається на спогади про минуле. Так сталось і цього разу. У своєму Інстаграм-блозі знаменитість опублікував архівну фотографію 1989 року.

Дмитро Гордон показав, як виглядав майже 34 роки тому
Дмитро Гордон показав, як виглядав майже 34 роки тому

В описі до нової публікації знаменитість написав, що кадр був зроблений в українській столиці, Києві, влітку 1989 року. Дмитро Гордон вказав, що він зображений ліворуч, а ось двох інших людей, також зображених на фотографії, він запропонував шанувальникам відгадати. Слід зазначити, що за майже 34 роки знаменитий медійник майже не змінився зовнішньо, ось тільки його зачіска тепер виглядає дещо по-іншому.

Загальні риси зовнішності, очі, стриманий вираз обличчя – все це Дмитро Гордон проніс із собою крізь роки. Втім, сьогодні в журналіста дещо інший імідж – замість звичного чорного й густого волосся знаменитість носить стрижку “під нуль”.

Як виглядає журналіст Дмитро Гордон сьогодні
Як виглядає журналіст Дмитро Гордон сьогодні

У коментарях до нового допису знаменитості користувачі мережі й дійсно почали відгадувати, хто ж може бути зображений поруч із Дмитром Гордоном. Чимало підписників серйозно поставились до “завдання” зірки й зазначили, що найімовірніше праворуч на фото сидить Хазанов. Втім, у коментарях знайшлись і фанати Гордона з відмінним почуттям гумору.

Одна з шанувальниць журналіста зазначила, що люди, зображені праворуч від нього, дуже схожі на акторів індійського кінематографа. Дмитро Гордон такий жарт підтримав і зазначив: це – Зіта і Гіта.

Дмитро Гордон відповів на жартівливий коментар фанатки у своєму репертуарі
Дмитро Гордон відповів на жартівливий коментар фанатки у своєму репертуарі

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини