“Мортіша Єфросініна”: українську ведучу після перевтілення порівняли з головною героїнею “Сімейки Адамсів”

Відома українська ведуча Маша Єфросиніна перевтілилась у доволі несподіваний образ. З довгим волоссям і у total black образі знаменитість нагадала шанувальникам персонажа з фільму про Адамсів

Єфросиніна заслужено має заочне звання однієї з найвідоміших українських ведучих і журналісток. Знаменитість давно підкорила серця шанувальників, втім з початком повномасштабної війни любов публіки до відомої ведучої виросла в сотні тисяч разів.

Сьогодні Маша Єфросиніна не лише професійною діяльністю займається, але й активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Завдяки сторінці знаменитість постійно залишається на зв’язку зі своїми шанувальниками й оперативно повідомляє їм про останні події зі свого життя, суспільно важливі новини тощо.

Маша Єфросиніна активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм
Маша Єфросиніна активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм

Нещодавно на своїй сторінці в Інстаграмі знаменитість опублікувала відео, в якому показала своє перевтілення. Спершу зірка позувала в “ранковому образі” – без макіяжу, з горнятком у руках та лінивою усмішкою на вустах. Через секунду Маша Єфросиніна з’явилась у повністю чорному вбранні та із зібраним волоссям.

У макіяжі знаменитість зробила акцент на губах – вони були яскраво-червоними. Втім, навіть не це стало основною родзинкою образу. Врешті Маша Єфросиніна показала кінцевий лук, останніми деталями якого стала довга перука чорного кольору та такого ж кольору рукавички. Довжина штучного волосся сягала набагато нижче талії.

Маша Єфросиніна показала своє магічне перевтілення у жінку-вамп
Маша Єфросиніна показала своє магічне перевтілення у жінку-вамп

У коментарях шанувальники буквально засипали відому українську ведучу компліментами та словами захоплення. Втім, найкмітливіші з підписників зазначили, що Маша Єфросиніна після перевтілення стала схожою на Мортішу Адамс, головну героїню відомого фільму про пригоди незвичної родини. Крім того, декому з фанатів ведучої здалось, що вона радше схожа на Малефісенту.

Крім того, дехто з фанатів припустив, з якою метою Маша Єфросиніна одяглась у такий стильний і приголомшливий образ. Одна з підписниць знаменитості припустила, що вона так вбралась із нагоди запису нового випуску “Дорослих дівчат”. Раніше Оля Полякова та Маша Єфросиніна домовились, що одягнуть одна одну для знімання наступного епізоду.

Коментарі під останнім дописом Маші Єфросиніної
Коментарі під останнім дописом Маші Єфросиніної

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини