Рейтинг весільних суконь українських зірок: як виходили заміж Наталія Могилевська, Надя Дорофєєва, Ані Лорак

Весілля – одна з найголовніших подій у житті кожної людини. Пригадуємо, в яких сукнях до своїх майбутніх чоловіків крокували найвідоміші українські зірки

Для кожної людини весілля є безперечно найважливішою подією. До цього заходу закохані готуються довго та відповідально, а для нареченої окремим пунктом підготовки є вибір весільного наряду. В чому виходили заміж відомі українські красуні?

Весільна сукня Наді Дорофєєвої

Навесні минулого року відома українська співачка Надя Дорофєєва повідомила про розлучення зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом. Попри розірвання шлюбу, весілля в колишнього подружжя було красивим і романтичним. Артистка була одягнена в стриману весільну сукню прямого крою. Доповнила свій образ зірка сріблястим поясом.

Як виглядає весільна сукня Наді Дорофєєвої
Як виглядає весільна сукня Наді Дорофєєвої

Найбюджетнішою у цьому списку виявилась сукня Наді Дорофєєвої. Знаменитість вирішила не витрачати багато грошей на весільний наряд та обмежилась стриманою, але стильною класикою.

Весільна сукня Ані Лорак

Найдорожчим виявилось весілля скандально відомої співачки Ані Лорак. Свого часу зірка вийшла заміж за турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу. На весіллі артистка одягала декілька різних суконь, втім найбільше фанатам запам’ятався образ від української дизайнерки Катерини Шаховської. Сукню прикрашали коштовне каміння Swarovski

Якою була весільна сукня Ані Лорак
Якою була весільна сукня Ані Лорак

Точну вартість своєї сукні зірка не оголошувала, втім можна лише припустити, скільки вона коштувала. Наряд був пошитий на спеціальне замовлення з дорогої тканини.

Весільна сукня Наталії Могилевської

Відома українська співачка Наталія Могилевська давно інтригує фанатів розповідями про особисте життя. Знаменитість ще ні разу не була офіційно заміжня, втім деякий час тому наштовхнула шанувальників на думку про те, що зовсім скоро вона таки може піти під вінець. Декілька років тому зірка опублікувала фото у весільній сукні.

Як виглядає весільна сукня Наталії Могилевської
Як виглядає весільна сукня Наталії Могилевської

Публіка запідозрила, що артистка може таємно вийти заміж, адже якраз напередодні провокаційної фотографії Могилевська розповіла про стосунки. Втім, за два роки знаменитість встигла розійтись зі своїм кавалером, а сьогодні зустрічається із загадковим Валентином, якого покохала під час повномасштабної війни.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини