Ектор Хіменес-Браво показав всі свої вишиванки та розповів, чи зміг нарешті отримати український паспорт

Найзнаменитіший шеф-кухар України Ектор-Хіменес Браво вже давно мешкає в Україні та всім серцем покохав нашу державу. Дізнайтеся, яка колекція вишиванок є у зірки і чи став він нашим громадянином.

Ектор Хіменес-Браво. Цей відомий кулінар походить з Латинської Америки, але своїм прикладом доводить, що не місце народження визначає людину, а його помисли, дії та душевний стан. Вже чимало років він проживає у Києві і сам себе вважає українцем. Ще задовго до повномасштабного вторгнення популярний чоловік придбав собі житло в Ірпені, а у 2022-му годував українців у важкі часи.

Ектор Хіменес-Браво зізнався, що має проблеми зі здоров'ям
Ектор Хіменес-Браво показав всі свої вишиванки

Цікаво, що у зірки є чимала колекція вишиванок, які він з радістю носить. Є у знаменитості біла з орнаментом, що нагадує петриківський розпис, є дві з блакитними візерунками. Подарували судді “МастерШефу” сорочку у кольорі хакі, схожу на ту, що носить Володимир Зеленський. Є ще одна зелена із золотавою вишивкою.

Ектор Хіменес-Браво показав всі свої вишиванки

Фанати Ектора дуже люблять його бачити в українському національному одязі та ніколи не шкодують компліментів для свого кумира.

Та найбільша радість у житті Хіменеса-Браво сталася у 2021-му. Після довгих років проживання у нашій столиці, він нарешті зміг отримати громадянство України. Висловився з цього приводу кухар дуже урочисто:

“Тепер офіційно я — українець. Міністерство культури видало указ, щоб я отримав постійне місце проживання! Не передати словами, який я щасливий, адже мало хто удостоюється такої великої честі!”

Нагадаємо, що Ектор Хіменес-Браво досі носить статус неодруженого чоловіка, проте, минулого року ходили чутки, що він крутить роман з дівчиною, яка веде непублічне життя. Їй він адресував послання про розлуку та свій смуток щодо того, що не може її бачити через війну щодня. Проте нині інформації про його відносини немає.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини