Чекав на це: Брєжнєва на тлі чуток про розлучення з Меладзе звернулася до продюсера — той відповів одразу

У Мережі активно обговорюють імовірне розлучення зіркової пари Віри Брєжнєвої та Костянтина Меладзе. Причиною цьому стали розбіжності в політичних поглядах. Однак співачка вирішила звернутися до чоловіка та розвіяти сумніви.

Мережею активно ширяться обговорення та припущення, що пара співачки Віри Брєжнєвої та продюсера Костянтина Меладзе розійшлася. ЗМІ посилаються на те, що в подружжя не зійшлися політичні погляди. Тим паче виконавиця після 24 лютого виїхала в Польщу, де допомагає з сортуванням гуманітарної допомоги для українців, а її законний чоловік залишився у Москві.

Однак офіційних підтверджень цьому розлученню немає.

Як Брєжнєва звернулась до чоловіка?

Нещодавно виконавиця відсвяткувала один значний та дуже важливий для неї ювілей. 20 років тому Віра Брєжнєва стала учасницею легендарного гурту “ВІА Гра”. Вона увійшла в зіркову трійку, після чого її життя змінилося кардинально. Тоді ж вона вперше побачила свого майбутнього чоловіка.

20 років тому Віра Галушка вперше прийшла в музичну студію, куди потім заходила всі ці роки знову й знову, аби записати новий хіт. Згодом у неї з’явився новий псевдонім, значна популярність та коханий чоловік.

Також у сторіз на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Віра Брєжнєва вирішила згадати цю подію, яка так вплинула на її життя.

Артистка написала, що той день для неї особливий, адже 20 років тому вона пройшла кастинг до популярного гурту “ВІА Гра”.

Віра Брєжнєва розповіла про особливу дату (скріншоти зі сторіз)
Віра Брєжнєва розповіла про особливу дату (скріншоти зі сторіз)

Потім Віра звернулася до свого чоловіка, де окремо подякувала йому за чудові пісні, які він написав для неї. Однак, Меладзе вона назвала лише найкращим продюсером та композитором та позначила його сторінку в соцмережі Instagram.

Скірншот зі сторіз Брєжнєвої і фото пари зі сторінки Меладзе
Скірншот зі сторіз Брєжнєвої і фото пари зі сторінки Меладзе

Відповідь Костянтина Меладзе

На це звернення Костянтин Меладзе відповів доволі швидко. Він опублікував допис на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, для якого використав дитяче фото Віри. Підписав пост продюсер коротко та лаконічно, згадавши одну з найвідоміших пісень дружини:

“22.11 Любов урятує світ”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини