“Так багато хочеться сказати”: Ані Лорак вперше після свого мовчання звернулась до людей

УКраїнська співачка Ані Лорак, що побудувала свою кар'єру в Росії та мовчала про повномасштабне вторгнення, звернулась до підписників вперше з початку війни.

Ані Лорак – відома українська співачка, яка вже багато років будує свою кар’єру в росії та не повертається в Україну. З початку повномасштабної війни росії проти України, вона не дала жодного коментаря з цього приводу. Натомість, продовжила давати концерти у країні-окупанті та публікувати фотографії в обіймах російських зірок.

Зараз співачка знаходиться у сонячній Іспанії. Днями вона опублікувала відео на своїй сторінці у соціальній мережі, в якому розповідає про причини свого мовчання довгі місяці та роки.

“Багато хто питає де я. Я тут, я з вами. Знаю, що багато сумує, я також сумую. Багато хочеться сказати, але не хочу, щоб мої слова виростистали проти мене. Ніхто та ніщо. Можливо, це була і є причина мого мовчання. З самого дитинства я хотіла співати, тому що хотіла нести любов. Любов – це все, що нам потрібно. Кожному з нас. Зараз мені хочеться по-особливому ділитися з вами своїми думками, почуттями та емоціями. У мене багато планів, які я хочу розділити разом з вами”, – говорить співачка у своєму відео.

Підписники не розділили такого повідомлення про те, що всім необхідне лише кохання, яке врятує світ:

  • “А для кого концерти та програми готуєш? Кому любов свою даруєш? Чи, може, всі гонорари віддаєш на ЗСУ? Тебе не чути тим, хто справді потребує ту твою люов, якщо вона взагалі в тебе є…”,
  • “Чекаємо у Києві, в метро. Заспіваємо разом. Нам якраз твоїх пісень не вистачає”,
  • “Знаєте, ніколи не коментував ваші публікації, бо поважаю ваш талант, голос та здібності, але мені дуже прикро, що ви не підтримали свій народ так, як це зробила Світлана Лобода, Макс Барських, Брежнєва та інші. Вони не лише словами та діями довели, що вони з українським народом. Нажаль, ви цього так і не зробили”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини