Скільки дітей у Олексія Арестовича та від якої кількості жінок: що про це думає його нинішня дружина Анастасія

Позаштатний радник Офісу Президента одружений уже третій раз. Його нинішня дружина Анастасія розповіла, що спілкується з колишніми дружинами чоловіка.

В одному з інтерв’ю нинішня дружина позаштатного радника Офісу Президента Олексія Арестовича Анастасія, що працює директором з розвитку виробництва, поділилася, що спілкується з дружинами чоловіка з попередніх шлюбів.

Як вона зізналася, у її плани не входило зустрічатися з таким чоловіком, який уже був одруженим. Тим паче двічі. Анастасія розповідає, що постійно відмовляла подруг від вибору таких стосунків, але сама пішла проти своїх переконань.

“Коли усвідомлюєш, що закохалась, то всі правила та установки переходять на задній план”, – прокоментувала Анастасія Арестович.

Олексій та Анастасія Арестовичі
Олексій та Анастасія Арестовичі

Про спілкування з колишніми дружинами та дітьми чоловіка

Третя дружина Олексія Арестовича поділилася, що спілкується з двома дружинами та дітьми чоловіка від попередніх шлюб. Як коментує це вона, то такі гарні та дружні стосунки — це заслуга кожної з них.

“Ми всі дорослі люди, маємо дітей, а це – першочергове. У нас немає звички спілкуватися кожного дня, проте ми маємо змогу спокійно поговорити про все”, – додала Анастасія.

Також Анастасія Арестович зізнається, що спершу було складно налагодити стосунки з двома попередніми обраницями коханого, проте вона змогла.

Олексій Арестович зі своїми дітьми
Олексій Арестович зі своїми дітьми

Перший спільний відпочинок вона коментує, як суцільний стрес. Тоді разом були всі діти та всі мами. Однак, як розповідає нинішня дружина Арестовича, що з часом вони налагодили комунікацію між собою, адже вона ще тоді цікавилася психологією та вдосконалювала себе в цьому напрямку. Анастасія докладала багато зусиль, будуючи стосунки навіть з дітьми чоловіка. Зізнається, що її мотивацією були сама вона, її коханий та діти.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини