Ані Лорак залишилася ні з чим: TAYANNA зробила несподівану заяву про стосунки з чоловіками після розриву

Відомій українській співачці TAYANNA останнім часом не щастить на чоловіків. Її попередній обранець, з яким у них є спільний син, не найкраще ставився до коханої. А з новим обранцем у неї теж не склалося. Після цього вона зробила несподівану заяву.

Минулого року відома українська виконавиця TAYANNA з натяком говорила своїм фанатам, що має певні труднощі в стосунках з хлопцем Олександром, з яким познайомилась у соціальній мережі Instagram.

До початку повномасштабного вторгнення пара встигла прилетіти на Балі. Однак, там замість того, щоб проживати спільно, вони поїхали жити в різні вілли.

Проте, виконавиця після приїзду у столицю України без свого коханого спершу дуже довго не могла зібратися. Вона багато плакала та була спантеличена тим, що її бойфренд не поруч з нею. Ситуацію робило ще гірше те, що в Києві їй усе нагадувало про Олександра.

Проте, TAYANNA (справжнє ім’я — Тетяна Решетняк) протягом двох місяців зуміла взяти себе в руки та направити всю енергію не на розпач, а не можливість зцілювати душі людей своїм голосом. Вона повністю перемикнулася на творчість.

TAYANNA під час одного з виступів
TAYANNA під час одного з виступів

Несподівана заява від співачки

У сторіз на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram TAYANNA опублікувала свою світлину, де написала, що осягнула власну місію. Як зазначає виконавиця, вона наділена талантом від Творця, тому має зцілювати людей своїм голосом. Саме на свою творчість та допомогу людям виконавиця планує направити час, зусилля та енергію.

TAYANNA також розповіла, що її спів — це дар згори, і вона має нести його людям. Хоч вона і зламана, та навіть дуже, проте цей раз виявився останнім.

Окрім цього, знаменитість відверто натякнула, що її колишніх можна назвати жмикрутами, адже, попри те, що вони самі мали гроші, чоловіки вирішили, що дарувати співачці подарунки не варто.

Поруч з нею вони купляли щось приємне. Але лише собі. Про це вона розповіла у своїй сторіз на інстаграм-сторінці, де опублікувала фото машини BMW з червоним бантом.

“Для чоловіків я фінансовий Wi-Fi, проте чомусь працюю не у свій бік. Вони купляють зі мною подарунки собі. Виправляємо”, – прокоментувала TAYANNA.

Скріншоти зі сторіз співачки
Скріншоти зі сторіз співачки

Нагадаємо, що попередній обранець співачки, у стосунках з яким у них народився син Даніель, музикант Єгор Гліб не просто не бере участі у вихованні нащадка, а не один раз зрадив дружині. Нині він зустрічається з іншою співачкою Ані Лорак, яка старше від нього на 14 років.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини