Олег Винник, Влад Яма, Сергій Бабкін і Потап: українські зірки-чоловіки, які з 24 лютого не в Україні

Не лише жінки виїхали за кордон з початком повномасштабного вторгнення, але й зіркові чоловіки. Деякі з них вже повернулися в Україну, а деякі навіть не планують.

Олег Винник

Олег Винник на лікуванні у Німеччині
Олег Винник на лікуванні у Німеччині

Олег Винник покинув Україну через проблеми зі здоров’ям. Спочатку про співака не було нічого чути, але з часом від його друзів та знайомих починала поступати інформація про те, що з ним відбувається. Артист знаходиться в Німеччині на лікуванні, але не дивлячись на це, активно допомагає Збройним Силам України. Колеги Винника звинувачували його у тому, що він просто боїться повертатись, але коли дізнались подробиці, то такого говорити не стали.

Влад Яма

Влад Яма досі не повернувся в Україну
Влад Яма досі не повернувся в Україну

Хореограф та суддя шоу “Танцюють всі” 24 лютого вирушив до США. Як говорив сам Яма, він турбується про безпеку своєї родини. Зараз Влад веде невеличку волонтерську діяльність у США, але його колеги не розуміють, чому хореограф покинув країну. Його колега, переможець “Танців з зірками” Євген Кот не поїхав за кордон, а веде активну волонтерську діяльність. Тому не розуміє, чому Влад Яма не зробив так само.

Потап

Потап нещодавно повернувся з Іспанії
Потап нещодавно повернувся з Іспанії

Репер Потап ще до війни перебував у Іспанії, але в Україну він повернувся недощавно, коли почалися зйомки проєктів з його участю. Анастасія Приходько не раз гостро реагувала на повернення Потапа, звинуваючи його в тому, що це турбота не про Батьківщину, а про свої гроші, які він заробить зі зйомок у шоу.

Сергій Бабкін

Бабкін повернувся до Харкова
Бабкін повернувся до Харкова

Сергій Бабкін з початком війни опинився у Німеччині. Він зізнався у тому, що боїться за своє життя і життя своєї родини, тому відразу поїхали з Харкова. Спочатку вони були у Кропивницькому, але після вибуху біля готелю артиста, він з сім’єю якомогашвидше перетнули кордон та опинилися в Німеччині. Нещодавно співак повернувся до рідного Харкова та дав там концерт.

 

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини