Леся Нікітюк, Ірина Білик і Алла Пугачова вірять гадалкам та екстрасенсам: містика в шоу-бізнесі

Усі ми іноді стикалися з містикою та надприроднім у нашому житті. Однак, вірити в це чи ні — це вже вибір кожного. А які зірки все ж таки вирішили прислухатися до цього?

Наше життя оповите надприродним та містикою, хочемо ми цього чи ні. Ми можемо жити без віри в це, проте іноді все одно виникає бажання прочитати гороскоп чи дізнатися, що означає ваш сон.

Утім, є зірки, які не приховують, що вірять у містику чи ходять до ворожок та екстрасенсів.

Леся Нікітюк

Зіркова телеведуча славиться своїм почуттям гумору та привабливою зовнішністю. Однак, найбільш віддані фанати знають, що Нікітюк завжди приїжджає на знімання з особистими амулетами, які спеціально для неї виготовляють мольфари, вкладаючи в них потрібну енергію та силу.

Також Леся Нікітюк має друга-мольфара, який постійно допомагає зірці захиститися від негативу.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Ірина Білик

Ірина Білик не була б Іриною Білик, якби зрадила своїй звичці завжди брати на знімання та концертні тури спеціальні амулети. Навіть на зйомки кліпів співачка не прийде без спеціального атрибута.

Також виконавиця відкрито розповідає, що вірить у містику та ходить до екстрасенсів.

Ірина Білик
Ірина Білик

Алла Пугачова

Уперше Примадонна звернулася до екстрасенсів у 80-х, коли після концерту зрозуміла, що не може бачити. Ті навчили співачку тамувати та знімати біль однією рукою, а після кількох сеансів зір Пугачової повернувся. Після цього зірка часто звертається до них за порадою.

Виявляється, Філіп Кіркоров навіть намагався за допомогою надприродних сил повернути свою кохану. Проте екстрасенси відмовилися робити приворот, а Пугачова таки утворила сім’ю з Максимом Галкіним.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Руслана Лижичко

Переможниця Євробачення-2004 також відверто розповіла шанувальникам, що вірить у містику. Зірка зізнається, що часто спілкується з карпатськими мольфарами.

Руслана навіть розповіла, що її кликав до себе відомий мольфар Нечай, проте виконавиця не змогла приїхати до нього через щільний графік. Наразі його немає у живих, проте співачка спілкується з його сім’єю та шкодує, що так і не змогла приїхати.

Руслана Лижичко
Руслана Лижичко

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини